Philosophy | Hope In A Jar

donderdag 12 februari 2015


Zoals beloofd bij het artikel van Philosophy's When Hope Is Not Enough serum, vandaag de review van Hope In A Jar. Dé crème van Philosophy dat ondertussen een cult product is geworden voor velen. Ik gebruik hem ondertussen een dikke maand en merk de fijne kantjes die deze crème je huid te bieden geeft. Benieuwd? When there is hope there can be faith, where there is faith miracles can occur.

Hoe kan je nu niet van Philosophy houden? Ik heb een zwak voor quotes en mooie strakke verpakkingen dus hier scoren ze keer op keer mee. 
Hope In A Jar wordt omschreven als
een high-performance moisturizer met antioxydanten om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden uit het milieu
+ bevat exfoliërende melkzuurester voor een gladde gezonde huid
+ bevat bèta-glucanen voor een gezonde glans  
Deze crème is geschikt voor alle huidtypes. Met mijn gemengde huid (vette t-zone) vreesde ik hier eerst wat voor. Al kan ik zeggen dat mijn huid hier erg goed op reageert!


Hope In A Jar is een erg luchtige crème wat hem zeer aangenaam maakt. Je hebt er niet veel van nodig en na het aanbrengen dringt hij net als het serum snel in je huid. Hij laat geen vettig laagje achter (pluspunt dus voor de vette t-zone!), maar je huid voelt achteraf wel gevoed en gehydrateerd aan. Ook voelt mijn huid serieus wat gladder aan dan vroeger. Het exfoliërend melkzuurester doet hier zijn werk prima. 

Ik heb hier wel mijn potje hoop gevonden denk ik! Het enige nadeel is zoals bij het serum de geur. Het doet me wat denken aan zure melk wat niet echt aangenaam is, maar ondertussen ben ik hem wel gewoon en let ik er gewoon niet meer op. Ik vind de werking van een crème toch net wat belangrijker. 


Hope In A Jar is fullsize (60ml) te koop voor €38,60 (die van mij zat in een geschenkpakket om te proberen). Wat natuurlijk geen budgetprijsje is, maar hij is het toch wel helemaal waard! 
♥ 

9 opmerkingen

 1. Vind m juist erg lekker ruiken. Ze komen april geloof ik met een verbeterde lijn van hope in a jar en tot die tijd kan ik mooi vooruit met de oude.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt super goed. Ik wil nog een keer iets kopen van Philosophy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor hier ook zoveel goeds over. Het word nodig tijd dat ik deze ga proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is ook vooral de geur (oké, en ook de prijs!) die me tegenhoudt om dit potje aan te schaffen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goh, ik twijfel al veel te lang om mij eens een product van Philosophy aan te schaffen, alleen de prijs houdt mij wat tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het klinkt in ieder geval super. Ik ben nog wel wat sceptisch, want de geur... Hmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben al zo lang benieuwd naar deze! Nu ben ik nog harder aan het twijfelen om hem zelf aan te schaffen!

  x Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Philosophy is echt 1 van de merken waar ik zou nieuwsgierig naar ben echt dit jaar eens wil proberen. Mooi foto's heb je gemaakt trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.