Clarks | Crisp kendra Pumps

dinsdag 24 februari 2015


Tegenwoordig moet je er als de kippen bij zijn om dat ene droomkleedje, handtas of schoenen vast te krijgen. Vooral bij dat laatste heb ik meestal niet veel keuze. Ik heb niet de gemiddelde schoenmaat (41) en meestal wordt er in de minder verkochte maten dan ook niet veel van dezelfde schoenen binnengedaan. Dus onder het motto: als ik nu iets leuks vind koop ik het meteen (als de portomonee het toelaat) en ik heb een hoop nieuwe schoenen nodig, komt dit wel goed. 
Vorig weekend is een perfect voorbeeld. Ik zag deze prachtige pumps staan bij Torfs en met aankomende feestjes en gelegenheden in gedachten kon ik ze gewoon niet laten staan. 


Sinds ik pumps van Clarks heb wil ik geen andere meer. Andere pumps zitten me totaal niet goed en zou ik nog geen vijf minuten kunnen aanhouden. Ok, ik moet wel bekennen dat ik niet een hele dag met deze zou kunnen rond paraderen, maar dat komt ook omdat ik niet vaak de kans krijg om ze te dragen. Shoppen in pumps is in ieder geval niet voor mij weggelegd haha. 
Hoe meer je ze inloopt hoe beter het gaat natuurlijk. 


De pumps van Clarks staan erom bekend comfortabel te zitten door de sofwear voetbedden. Geloof me die kussentjes zitten echt supergoed en is een groot verschil met andere pumps. 
Ook kan je steeds voor een standaard of brede pasvorm kiezen, wat het dragen van pumps voor mij veel aangenamer maakt! 


Ik heb deze al in een nude laké kleur, maar deze suède koraalrode kleur trok meteen mijn aandacht. Welke kleur is er nu mooier om binnenkort de lente in te gaan?


Pumps van Clarks zijn wel niet goedkoop (€99,95), maar ik vind de prijs zeker redelijk voor zo'n comfort en je hebt er zeker erg lang plezier van. 



♥ 

15 opmerkingen

  1. Wat een prachtige pumps! Ik ben zelf echt fan van de Orla Kiely collectie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kleur en de voem zijn perfect! Mooie pumps.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooi. Prachtig kleurtje ook. Sowieso vind ik schoentjes van Clarks altijd geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Clarks is inderdaad echt goede kwaliteit. Het zijn supermooie pumps.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind ze super! De kleur is heerlijk zomers, de hakhoogte is perfect en ook nog eens suede. Ik ben helemaal verliefd! x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke schoenen, al een zeer mooie kleur voor de lente! Ik heb ook zo'n moeilijke schoenmaat, namelijk 36 :-) daar doen ze ook maar bitter weinig stock van in en de keuze is altijd beperkter. Heel vervelend!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ohhhh wat een PRACHTIGE kleur!
    Krijg er helemaal lente kriebels van <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aw deze zijn echt te cute! Ze lijken me trouwens best lekker lopen! liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Omg die kleur! Echt mooi :)!!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.