Opgemaakt - mei

woensdag 4 juni 2014


Ik heb besloten om niet al te veel verzorgingsproducten (vooral bodybutters!) meer bij te kopen, want op alles staat natuurlijk een houdbaarheidsdatum en ik vind het zonde om het dan te moeten weggooien. Dus nu ga ik mijn best doen om alles op te maken en tot nu toe moet ik zeggen dat ik hier best goed in ben! Dit is afgelopen maand allemaal opgeraakt:



Metamorphose - Cleansing shampoo
Deze shampoo komt van de Florale en Metamorphose is hun huismerk. Ik gebruik graag een cleansing shampoo de eerste keer bij het wassen om al de producten uit mijn haren te halen. Deze doet dit redelijk goed, maar die ik van Paul Mitchell had deed het beter dus ik zou hem niet opnnieuw kopen. 
Shu Uemura - Essence Absolue
Een beschermende olie voor droog, beschadigd haar. Ik vond deze heel erg fijn en heb heel lang met dit flesje gedaan! Hij maakte mijn haren meteen zacht en gevoed. 
Kérastase - Bain Force Architecte shampoo
Bij het terug lichter gaan van haarkleur konden mijn haren wel wat extra voeding gebruiken. Deze shampoo is erg goed in het herstellen van beschadigde haren! Mijn haren voelen weer veel beter aan. Moest ik ooit weer extreem van haarkleur veranderen zou ik deze wel overwegen te kopen.
Redken - Extreme conditioner
Geen onbekende hier op mijn blog! Nog steeds een graag geziene conditioner door mij. Waarschijnlijk koop ik deze dus wel opnieuw! 


Kneipp - Ylang ylang badschuim
Ik hou zo van deze Ylang ylang geur! Ik kan hem niet goed plaatsen, maar heerlijk is hij zeker. Kneipp heeft dan ook geweldige badproducten. 


Caudalie - reinigingsmousse
Een tijd geleden vond ik een reinigingsmousse erg fijn werken en deze is dat ook, maar nu heb ik het weer wat meer voor reinigingsgels. Deze doen net wat meer voor mijn huid. 
A-Derma - reinigingsmelk voor gezicht en ogen
Deze reinigingsmelk is dan weer wat te voedend voor mij. Hij zat in een Deauty box, maar ik zou hem zelf niet kopen. 


Eucerin - handbalsem (langdurige bescherming voor 18u)
Ja, deze handcrème heeft het goed gedaan! Hij voedde mijn droge handen zoals het moet. Opnieuw kopen? Niet meteen aangezien hier nog wel een kleine collectie handcrèmes ligt.
Kruidvat - Nail polish remover
Hij was niet uitgedroogd ofzo, maar eerder vies van alle nagellak die hij eraf heeft gehaald. Mijn vinger kwam er mee verkleurd uit dus dat is net niet de bedoeling. Ik vind zo een remover echt wel een leuke uitvinding, zeker op van die luie dagen als je niet veel tijd wilt steken in je nagellak te verwijderen. Ik koop hem zeker opnieuw, maar misschien eens van een ander merk.


13 opmerkingen

  1. Wow je hebt veel fijne producten opgemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, je hebt weer een hoop mooie producten opgemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt zo te zien fijne producten opgemaakt. Die remover van de Kruidvat heb ik ook gebruikt. Ik heb nu de van de Hema en die is ook heel erg goed. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hmm, het badproduct van Kneipp lijkt me heerlijk! Wat heb je veel opgemaakt, knap! Ik ben ook goed bezig met het opmaken van producten. Afgelopen maand had ik maar liefst 15 producten opgemaakt. In deze 4 dagen van juni heb ik alweer vijf producten opgemaakt. Ik ben goed bezig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje wat maak jij veel producten op zeg, ik heb nog niet eens 1 ding leeg in de laatste maanden. haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die kneipp badschuim lijkt me heerlijk, wij hebben vaker kneipp producten voro in bad.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow, enkele producten die ik niet kende! Lijkt mij interessant!
    x Tamara

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow je hebt veel opgemaakt deze maand! :)
    Ik vind die nagellak remover potjes ook heel handig, maar ze worden zo snel vies als je een keertje donkere nagellak gebruikt :(

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat zijn een hoop fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind die nagellakremoverpotjes ook echt een geeeeeweeeeeldige uitvinding :-) Ik heb er nu eentje van Bourjois. Hoelang is de jouwe meegegaan?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Toffe producten heb je opgemaakt! Zelf ben ik niet zo een fan van die nagellakremover potjes, maar handig zijn ze wel!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie producten heb je opgemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.