Chanel - Le Volume mascara

zondag 22 juni 2014


Jawel hoor, er begint een kleine Chanel collectie te ontstaan ten huize Griet. Groot kan je hem zeker niet noemen, maar ik ben al blij met de mooie producten die ik ervan heb kunnen kopen. Net als mijn nieuwe mascara Le Volume. Een topper onder de High End mascara's als ik menig beautybloggers mag geloven. Door de korting van 40% in Ici Paris Xl (Nederland) op alle mascara's greep ik mijn kans om hem te proberen, want meestal geef ik niet zoveel uit aan een mascara. 


Le Volume mascara belooft:
- De onmiddellijke schok van volume, kleur en stijl. 
- Onmiddellijk volume en intense krul: de wimpers lijken zich te vermenigvuldigen en zijn voller. Omhuld door een rijke kleur, openen de wimpers en de blik.
- Een schokkend resultaat, veroorzaakt door de perfecte samenwerking tussen borsteltje en product:
Het borsteltje met sneeuwvlokvorm vormt het volume dankzij het bijzondere ontwerp van dicht op elkaar staande en schuingeplaatste schijfjes. 
- De vloeibare samenstelling droogt snel op en maakt ieder gewenst volume mogelijk.  
- Uw blik geeft uitdrukking aan een zinderende persoonlijkheid. De golf van verleiding zet zich voort… ...
Klinkt toch de moeite, nietwaar? 
Voor mij is volume de belangrijkste eigenschap die een mascara moet geven aangezien ik de lengte al heb. 
Ik heb al heel wat mascara's versleten en daar waren er ook wel bij die hun best deden als het om volume ging, zoals de Colossal van Maybelline, maar voor mij mocht het nog wat beter. 


Le volume komt in een klassieke Chanel verpakking, zeer stijlvol en heeft zoals ze noemen een sneeuwvlokvorm borsteltje. Nooit van gehoort, maar ik vind dit wel een erg fijn borsteltje! Niet te dik of te dun, juist goed en doordat de 'haarstekeltjes' zo dicht op elaar staan krijg je veel volume.
Het probleem wat ik wel had toen ik hem pas gebruikte is dat er teveel product ineens vanaf kwam en dan komen de gevreesde spinnenpoten er al aan. Dit heb ik wel vaker met een nieuwe mascara, het is ook altijd even wennen hoe je hem het best aanbrengt. 


Ik ben helemaal vergeten een voor foto te maken, maar die kan je hier wel zien en terwijl kan je Le Volume ook vergelijken met mijn favoriete budget mascara ven dit moment!
Le Volume geeft duidelijk veel volume al moet je oppassen dat je wimpers niet aan elkaar gaan kleven. Hij is goed zwart en blijft de hele dag zitten. Ook blijft mijn krul er lang inzitten (weliswaar door eerst mijn wimperkruller te gebruiken!). Loving it! 


5 opmerkingen

 1. Geeft idd wel volume ja, jammer dat ze wat aan elkaar kleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm, ik ben niet zo'n grote fan van het resultaat, denk dat ik trouw blijf aan mijn Inimitable-mascara van Chanel! On the other hand: mooie collectie zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er goed uit, en wat een mooi volume!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lees hier zulke goede dingen over alleen vind ik het plakkerige niet mooi weet niet of ik deze zelf zou kopen x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is absoluut mijn lievelingsmascara, ik zit nu al aan mijn derde exemplaar. Je moet inderdaad in het begin even opletten of er niet teveel product op het borsteltje zit maar de werking is echt TOP!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.