Dr Van Der Hoog - Sensational Sea Algae

maandag 9 juni 2014


Zonnebescherming smeren allemaal goed en wel, maar mijn gezicht houdt daar niet zo erg van. De crèmes zijn vaak te vettig en daar onstaan dan al snel onzuiverheden door en glimt mijn huid tot en met. Niet iets waar ik op sta te wachten. Tijd voor een maskertje dan maar. Het Sensational Sea Algae masker leek me hier ideaal voor. 

Het Sensational Sea Algae masker is een kleimasker en een kleimasker werkt voor mij altijd erg goed om puistjes te doen verdwijnen. Ze zijn niet de meest aangename maskers, want ze voelen al snel trekkerig aan, maar voor wat hoort wat. 
Dit wordt belooft:
Een sensatie uit de zee en een verfrissend cadeau voor je huid! Dat Sensational Sea Algae masker heeft een intens reinigende en voedende werking, omdat de klei indroogt en de voedingsstoffen nog beter worden opgenomen. Bescherm je huid tegen vrije radicalen dankzij antioxidanten en de zoutwater blauwalg spirulina. Bovendien kent het algenextract een hydraterende en stimulerende werking. Voor een oceaanfrisse uitstraling! 

Het is een kant en klaar masker waar er geen water meer nodig is, maar wel het indrogende effect van een poedermasker geeft. De substantie is romig en smeert makkelijk uit. Ik ruik hier zeker wel de zee in, heel verfrissend. 20 minuten laten intrekken is meer als voldoende. 
Ik weet niet als het aan een namiddagje zonnen lag, maar bij mij prikte het masker vrij meteen na het aanbrengen. Misschien dat mijn huid toen iets te gevoelig was, maar het verergerde niet en verdween na een tijd. Het masker droogt geleidelijk op en begint zoals alle kleimaskers trekkerig aan te voelen. Ik spoelde mijn gezicht met lauw water om het masker te verwijderen en mijn huid zag er meteen al een stuk beter uit! Het voelt erg verfrissend aan en zelfs zacht, want dit masker heeft mijn huid niet uitgedroogd! Ook de dag nadien leken de opkomende puistjes het te hebben opgegeven.
Zeker een aanrader als je huid net zoals bij mij afziet van het warme weer en al die zonnecrème.

12 opmerkingen

 1. Jaa ik heb hetzelfde probleem, helemaal een glimmende huid na een middagje zon.
  Fijn artikel ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt wel goed eigenlijk! Alleen benieuwd waardoor het prikken kwam, maar misschien heb ik daar geen last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook altijd het probleem dat de meeste maskers bij mij echt zeer doen, echt jammer! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet eruit als een fijn masker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Die moet ik eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed. Mijn gezicht kan ook niet zo goed tegen al die zonnebescherming, dus handige tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben sowieso dol op de maskertjes van Dr. van den Hoog. Doen het altijd goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken het probleem.. mijn huid reageert net hetzelfde wanneer ik zonnebescherming gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me een fijn masker ik gebruik zelf vaak een Peel off masker maar deze lijkt me ook fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oeh klinkt niet goed dat prikken, ik denk dat het dan niets is voor mij, mijn huid is echt supergevoelig. Wel goed dat het snel weg ging

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.