The Body Shop - Camomile 'Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover'

woensdag 18 juni 2014


Toen mijn micellair water van Garnier net tot zijn einde was gekomen besefte ik dat ik nog een oogreiniger van The Body Shop had liggen. Hij zat in de goodiebox van de Beautygloss party dus dat kon niet slecht zijn. 
De Camomile lijn van TBS is extra zacht voor je huid en dat wil je natuurlijk graag voor je ogen. De Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover is er dus eentje voor waterproof mascara, maar die gebruik ik zelden. Vaak zijn deze reinigers ook straffer en niet zo goed voor de gevoelige huid rond je ogen. Ik heb hem dus enkel getest bij gewone mascara. 
Als je goed kijkt op de foto zie je dat de reiniger in twee is gedeeld, waardoor je dus goed moet schudden voor je hem gebruikt. 

Als ik mijn oogmake-up verwijder met deze Camomile reiniger dan krijg ik eerst het gevoel dat hij een vettig laagje achterlaat, maar dat verdwijnt weer snel en laat dan een fris gevoel achter. Mijn make-up wordt prima verwijderd, zoals het moet. Ik vind vooral het zachte, kalmerende gevoel fijn nadat ik hem heb gebruikt. 

Als je vaak waterproof mascara gebruikt of gevoelige ogen hebt lijkt me deze zeker een aanrader!

8 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.