FAIL: Redken - Diamond Oil shampoo + conditioner

woensdag 11 juni 2014


Vanaf nu heb ik een nieuwe rubriek die regelmatig aan bod gaat komen, namelijk de FAIL producten. Dit zijn producten waarvan ik vind dat ze hun geld niet waard zijn en niet doen wat ze beloven. Ik had nooit gedacht een slecht woord over Redken te zeggen, maar dit moet me toch even van mijn hart. Een tijd terug had ik deze twee mini's uit een Deauty box die ik nu de laatste weken aan het gebruiken ben. Ze zijn bedoelt voor beschadigd haar dus dan verwacht je ook dat je haren zacht en gezond aanvoelen, niet? 


De Diamond Oil shampoo en conditioner van Redken zijn verrijkt met olieën die het droog en beschadigd haar herstelt, versterkt en opnieuw doet glanzen. Ik verwachtte meteen een zachte, gezonde haardos. Ik ben immers al even verkocht aan de Extreme lijn van Redken, maar helaas deze shampoo en conditioner doen het echt niet voor mijn haren. 

 • Ten eerste is de geur enorm zacht, zodat ik hem bijna niet ruik. Nu moet er natuurlijk ook niet zoveel parfum inzitten, maar een bijna geurloze shampoo vind ik maar niks. 
 • Tijdens het wassen heb ik al niet meteen het gevoel dat hij mijn haren ontwart of voedt. Mijn haren voelen eerder stug aan. 
 • Ook met de conditioner hetzelfde probleem, bijna geurloos en waar blijft die zachtheid?

Het is niet dat mijn haren er slechter aan toe zijn achteraf, maar met mijn highlights in mijn haren heb ik toch extra zorg nodig. Ik merk hier echt heel weinig van als mijn haren opgedroogd zijn. Niet wat ik zou verwachten van Redken. Misschien dat hij voor anderen beter werkt, maar ik kan hem zeker niet aanraden en ben blij dat ik hem niet zelf gekocht heb! 


6 opmerkingen

 1. Jammer dat de producten je niet heel goed bevallen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hmmm jammer dat ze niet zo fijn zijn.. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. huh wat jammer zeg! ik heb het masker hiervan en daarbij had ik net het probleem dat mijn haren te veel gevoed waren .. ik gebruik het nu als conditioner en da's echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer :-( Maar goed, dat gebeurt. Bedankt voor de eerlijke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk een nieuwe rubriek :) Echt balen dat de producten je zo tegen vallen. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.