Tropical summer eye make-up

zondag 8 juni 2014


Het was gisteren niet die zonovergoten dag die ze voorspelden, al moest ik hier in Limburg zeker niet klagen. De temperaturen stegen richting 30 graden in de schaduw en ik ben net dat beetje verbrand door een insmeerbeurt iets te lang te hebben uitgesteld (gebeurt me nochtans niet vaak!). Ach ja, dan wordt de after sun ook nog eens gebruikt.
Het zomerse gevoel inspireerde me voor een ooglook. Let me take you to a tropical summer. Als ik denk aan tropische temperaturen denk ik meteen aan azuurblauw water en daar wist ik meteen de perfecte kleur voor. Inglot heeft een prachtige turquoise kleur met een geweldig pigment. Deze  gebruikte ik op mijn ooglid en onder mijn oog. Ik bracht trouwens ook eerst het NYX Jumbo Eye Pencil in de kleur Milk aan, zodat de kleuren er echt zouden uitspringen. 
In mijn buitenste v-hoek bracht ik een paarse kleur aan uit mijn Inglot palette (sorry, ze hebben geen namen enkel een nummer en zijn dus niet makkelijk te onthouden) en in mijn arcadeboog een felle koraal kleur uit het 88 palette. Ik werkte weer af met een winged eyeliner en mascara. 

Jammer genoeg past turquoise niet echt met mijn groene ogen, want ik vind dit zo een topkleur!


12 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.