Nieuw serie seizoen!

donderdag 12 juni 2014Terwijl je dit leest heb ik ondertussen de eerste aflevering van het nieuwe Pretty Little Liars seizoen gezien! Ja hoor, mijn geliefde serie is terug en wat een begin. Eindelijk beginnen er antwoorden te komen nadat het toch een beetje uitgemolken begon te worden (ok, een beetje veel). Ik kan al niet wachten tot de volgende aflevering. Maar Pretty Little Liars is niet de enige serie die weer opnieuw begonnen is..


Ook het tweede seizoen van Orange Is The New Black is weer begonnen. Ik heb het eerste seizoen als een wervelwind bekeken en was meteen verslaafd. De nieuwe aflevering deed me meteen wat vragen stellen, maar ik ben er zeker van dat dit seizoen ook weer een topper wordt. 


De Kardashians zijn er eindelijk ook weer! Deze keer met het huwelijk van Kim en Kanye + Kourtney is opnieuw zwanger! Ze vervelen me nooit en wat zien ze er altijd zo goed uit. 


Een nieuwe serie die ik ben begonnen, wel eentje met niet zoveel inhoud, maar ik vind hem fijn om te zien als ik even mijn verstand op nul zet (wat bij elke serie wel het geval is haha). 2 Broke Girls gaat over twee meisjes die allebei krap bij kas zitten. Max die het altijd al is geweest en Caroline was rijk, maar heeft haar geld verloren door de foute zaken van haar vader. Ze proberen geld te sparen om hun eigen cupcake zaak te beginnen. Fijne humor in deze serie, vooral Max vind ik geweldig.


Kijken jullie ook altijd zo uit naar een nieuw seizoen van je favoriete serie? 

7 opmerkingen

 1. ik vind 2 broke girls echt goed :D verder kijk ik Devious maids (waarvan het nieuwe seizoen alweer bijna gedaan is, snif) game of thrones (idem) en Desperate Housewives (opnieuw)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Orange is the new black ben ik nu ook aan het volgen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pll ik vind het zo'n geweldige spannende serie vooral het vorige eind! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeeeeej PLL is mijn lievelingsseries. Waar kijk je dit op trouwens? En Orange Is The New Black is ook heel leuk. Ik ben er gisteren aan begonnen, en ik ben helemaal blij. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa ben blij dat de kardashians terug zijn, terug hoofd op 0 en lekker kijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. New Girl is mijn verslaving van het moment! Helaas wachten op het nieuwe seizoen. Ik ben ook een pll fan maar was toch teleurgesteld bij de nieuwe aflevering.. ik weet niet.. mss vind ik het te langdradig worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa ik heb de nieuwste PPL ook alweer gezien, was weer super spannend!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.