Hema - Dip & Clean Nail Polish Remover

maandag 23 juni 2014


Nagellak remover in een handig potje, ik blijf het een erg fijne uitvinding vinden om snel van mijn nagellak verlost te zijn. Ik had er al eentje van Kruidvat geprobeerd die prima werkte, maar nu werd het tijd om de Dip & Clean van Hema te testen. Deze is meteen de goedkoopste uit de remover potjes die ik ben tegengekomen. Wie ze nog niet kent, deze nagellak removers bevatten een sponsje vanbinnen waar de remover in zit. Je steekt je vinger er middenin, draait enkele keren rond en weg is je nagellak. 


Ahum, tijd om deze niet meer zo perfecte manicure af te halen! 


Draai draai.  


Et voilà! Weg is de nagellak. 

Dip & Clean van Hema werkt dus prima zoals je ziet. Hij verwijdert mijn nagellak wel ietsje minder goed als die van Kruidvat, maar dan draai je gewoon je vinger nog eens extra rond. Vooral aan mijn nagelriemen blijven er vaak restjes zitten. Voor de prijs van €2,75 ga ik hier zeker niet om klagen. Ook laat Dip & Clean een fijne geur achter, niet zoals een typische remover ruikt wat ook altijd mooi meegenomen is!


6 opmerkingen

 1. Ik vind zo'n potjes altijd super handig en het is minder gedoe dan met gewone remover !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me heel handig, ik ga het ook snel eens aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handige tip, ik heb er ook een nieuwe nodig ;). Ik ben echt benieuwd naar het geurtje achteraf, want stiekem vind ik dat toch ook wel belangrijk :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat ziet er goed uit, ik heb zo een potje van de Action die is ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem ook en vind hem heel erg fijn. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.