The Body Shop - Blueberry Lip Butter

dinsdag 25 maart 2014


Als je mij enkele jaren geleden vroeg welke mijn favoriete bodybutter van The Body Shop was dan kon ik toen al antwoorden met Blueberry (hier het bewijs). Hij zat niet in het vaste assortiment, maar vaak bij de solden of andere acties kwam hij weer tevoorschijn en zelfs in New York twee jaar geleden nam ik er eentje reserve mee. Ik heb hier dus nog twee potten Blueberry body butter die op me staan te wachten, maar wist ik veel dat er een limited edition van werd uitgebracht. De shower gel had ik ondertussen ook al en nu werd het tijd voor de lipbalsem. De Lip Butter ziet er eigenlijk uit als een mini body butter. Vaak vind ik potjes niet zo handig, onhygiënisch en plakkerige vingers, maar voor deze maak ik graag een uitzondering + ik kan hem ook vooral voor thuis houden.
Hij leek me een vrij harde textuur te hebben, maar van zodra je er met je vinger over gaat wordt hij zacht en kan je hem makkelijk op je lippen aanbrengen.
Hij ruikt ongeveer net hetzelfde als de body butter, lekker fruitig, niet zozeer een typisch blauw bes geur, maar die ruiken dan ook niet extreem hard.


Op je lippen is hij vrij transparant met een lichtjes witte waas wat mij niet stoort.
Net als de body butter maakt hij mijn lippen zacht en gevoed, waarvan het effect ervan zeker enkele uren blijft. 

Ik vind de Blueberry Lip Butter een must have voor de lente/zomer! Voor €5 is hij te koop bij The Body Shop. 

9 opmerkingen

 1. Ik ben echt verslaafd aan de bodybutters van the body shop! Deze heb ik nog nooit geprobeerd en zal ik zeker eens doen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de scrub uit deze lijn, en die vind ik alvast geweldig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik hoor erg veel goede dingen over the body shop ik moet er toch maar een keer naartoe gaan! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh deze lijkt me heel erg lekker. De geur blueberry lijkt me heel fris ruiken, snel naar the body shop gaan dus haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet hem ook nog eens gaan proberen, net als de body butter, ze lijken mij heerlijk!
  Fijne review en volgens mij heb jij een aardige stash ondertussen haha heeeeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De volgende keer dat ik een TBS passeer, ga ik snuffelen aan die Blueberry lijn. Ik heb er nu al ZOveel goeds over gelezen, dat ik enorm benieuwd geworden ben!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.