New Bag: Fiorelli - Stella

donderdag 13 maart 2014


Ik was dringend aan een nieuwe handtas toe. Al jaren werd ik vergezeld met eentje van Bulaggi, maar hij begon uiteindelijk te verslijten. Als ik echt kon kiezen wou ik er één van Michael Kors, maar laten we eerlijk zijn voor die prijs kan ik er mij misschien vier kopen dus ik laat hem nog maar even op mijn wishlist staan. 
Online shopper als ik ben ging ik Zalando af en kwam daar deze Stella handtas tegen van Fiorelli.Fiorelli is een engels merk en heeft een enorm aanbod aan mooie en betaalbare handtassen. Alle handtassen krijgen een leuke naam zoals die van mij Stella noemt. 
Stella is lekker groot wat voor mij ideaal is om mee te gaan winkelen of als ik veel moet meenemen. Het leek me ook handig dat hij rechtop blijft staan zodat ik al sneller iets terug kan vinden. Ik haat het om uren achter mijn sleutels te moeten zoeken. Al kan ik die ook wel in één van de zakjes steken. 


Stella is vanbinnen lichtblauw, bevat één ritszakje en aan de andere kant nog twee open zakjes. Langsbuiten heeft hij ook nog twee ritzakjes. 


Ik vind hem mooi afgewerkt met gouden details al zou ik vroeger eerder voor zilver gaan toch vind ik het nu erg mooi. 
Hij is helaas wel van kunstleer, maar voor echt leer betaal je natuurlijk ook weer een pak meer. 

Love my new bag! 

8 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.