Calvin Klein - Gotham Lights palette

woensdag 12 maart 2014


Als een vriendin afkomt met make-up die ze niet meer wilt dan vind ik het zeker leuk om er even tussen te neuzen om te zien als er voor mij iets tussen zit. Dit oogschaduw palette van Calvin Klein sprak me meteen aan. Vooral omdat ik er de eerste keer kennis mee maak. Make-up van Calvin Klein ben ik al tegengekomen bij Blokker, maar ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Leuk dat ik zo even met een kritisch oog dit palette kan testen. Gotham Lights zoals dit oogschaduw palette noemt bevat drie donkere matte tinten en één matte highlighter. Zo heb je een bruine tint, donkergrijze, iets wat kaki kleur en een huidskleur. Het doosje ziet er zeker ok uit al is het helemaal plastiek, voor mij stoort dit niet. Het bevat ook een spiegeltje wat altijd van pas kan komen.


Swatches.
Ook al valt de lichte huidskleur helemaal weg (hij matcht mijn huid gewoon perfect haha) toch zijn ze allemaal goed gepigmenteerd, behalve de donker grijze kleur vind ik minder. Ik heb ze maar met één veeg aangebracht, maar ze zijn zeker mooi op te bouwen. Van fallout heb je ook totaal geen last dus wat mij betreft zijn ze van goede kwaliteit.

Ben jij al bekend met Calvin Klein make-up?

8 opmerkingen

 1. Mwa, de kleuren spreken me eigenlijk niet echt aan, ik heb niet echt een spontane waauw reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem niet helemaal super, maar de kleuren vind ik ook eigenlijk niet zo, die kleur groen heb ik nog nooit gebruikt namelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er zelf geen make-up van maar klinkt wel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn geen kleuren die waarvan ik denk wauw, behalve de blauwe die vind ik wel mooi.
  Ik heb nog nooit Calvin Klein make-up gebruikt.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij de Blokker? Nog nooit gezien! Wel echt heel toch! Leuk dat je het uitgeprobeerd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb geen make-up van dit merk omdat het me eerlijk gezegd niet zo aanspreekt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Awel, ik vind dit palet op het eerste zicht ook niet echt wow. De kleuren spreken me niet echt aan en vind de packaging ook een beetje mwah...

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.