OPI - Paint My Moji-Toes Red

dinsdag 11 maart 2014


Andere zullen al snel zeggen, wat doe je toch allemaal met zoveel nagellak, maar wat kan het toch gemakkelijk zijn om zoveel keuze te hebben. Vorige week droeg ik nog een donkergroene kleur en in het weekend was mijn zin al helemaal verandert door het mooie weer en wou ik meteen iets veel vrolijkers. Ik moest even nadenken welke ik zou nemen, maar toen kwam ik terug bij deze beauty uit, eentje waar ik vaak op terugval in de lente/zomer en dus wel een grote favoriet kan noemen.Paint My Moji-Toes Red van OPI heb ik al een hele tijd, maar nog niet aan jullie laten zien. Shame on me, want dit is zo een mooie kleur!
Hij noemt dan wel Paint My Moji-Toes Red (serieus, wie bedenkt deze leuke namen altijd?!), maar rood zou ik hem niet noemen. Het is een prachtige koraalkleur, hij neigt meer naar roze en oranje dan naar rood. Ik ben er compleet weg van! En ook van de kwaliteit, ik weet niet als het aan mij ligt, maar het valt me op dat er vaak verschil is bij nagellak van hetzelfde merk. Sommige lakken erg fijn, dekken perfect in twee lagen en blijven goed zitten, maar dan heb je die andere soort die totaal niet goed willen lakken, pas een redelijke dekking geven na 3 lagen en meteen ook weer sneuvelen. En ja, ik heb dit ook al met OPI lakjes gehad. Maar bon, ik heb geen idee waaraan het ligt. Paint My Moji-Toes Red is er gelukkig zo eentje die enorm fijn lakt + mooi blijft zitten. Daarom zal ik ook vaker deze nemen, omdat ik dan zeker goed zit.

Oh, mijn nagels doen het trouwens weer stukken beter. Ze bleven maar splijten een tijd terug, maar nu zijn ze al terug een mooie lengte en veel gezonder. Volgens mij komt dit omdat ik terug magnesium bijneem. Ik ben er niet heel zeker van, maar ik ben in ieder geval blij!

10 opmerkingen

  1. Mooi lakje! En oh Magnesium zal ik ook maar eens proberen dan, ik neem nu extra Zink bij omdat dat zou moeten helpen maar zie niet zoveel verschil.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kleur! Niet gewoon "saai" rood maar het heeft iets extra, like! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had 'm al gespot op Instagram. Superkleur!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.