MAC - Pro Longwear Paint Pot 'Constructivist'

maandag 3 maart 2014


Waarom ik nog niet eerder een Paint Pot van MAC heb gehaald, wie zal het zeggen. De crème-achtige oogschaduws schrokken me altijd af, omdat ze vaak gaan 'creasen', maar ik las er zoveel goeds over dat ik toch besloot er eentje te proberen. Nu MAC zo dichtbij is (ik word nog steeds erg vrolijk elke keer ik er voorbij loop) is het veel te gemakkelijk om eens binnen te springen en iets mee te nemen. 
Meet Constructivist.Waarom ik voor Contsructivist koos? Simpel, om groene ogen te laten knallen moet je deze gewoon hebben. Ik zag hem ook bij Mademoiselle Sophistique voorbij komen en kon toen al zien hoe mooi hij wel niet is!
Constructivist is een bruine metallic kleur met rode parelmoer. Het rode erin haalt het groen van je ogen dus naarboven. Niet dat het rood zo opvalt, het is vooral een warme bruine kleur.

Je kan een Paint Pot zowel als basis gebruiken zodat je een intense look kan maken of je kan hem ook zo als oogkleur gebuiken. Het laatste is vooral handig als je niet veel tijd of zin hebt om een hele ooglook te maken. 
De Paint pots van MAC zijn eerst makkelijk aan te brengen, maar drogen wel erg snel op eenmaal op je huid. Ik bracht hem zowel met mijn vingers aan als met een kwast. Ik gebruikte hier mijn concealerkwast voor, omdat deze makkelijker crème producten opneemt. Als je de Paint Pot zo zou willen dragen moet je hem zeker niet vergeten te blenden zodat de lijnen zachter worden. Gaat iets moeilijker als met oogschaduw, maar met behulp van je vinger lukt dit ook wel. Ooglook met enkel Constructivist


Ooglook met Constructivist - Factory (uit het Naked 3 palette) - Naked pigment van MAC (in mijn binnenste ooghoek) en eyeliner

Ik vind hem zowel op zich heel erg mooi dan als je hem als basis gebruikt. De combinatie met Factory is voor mij perfect. De kleur is zoveel intenser. Ook vallen mijn groene ogen nu inderdaad meer op.
De kleur blijft trouwens muurvast zitten. Ik heb nu wel niet zo snel last dat mijn oogschaduw begint te creasen. Ik kan zelfs eens hele dag zonder oogschaduw primer. Alleen als het echt een vette crème is kruipt het bij mij in de lijntjes, maar omdat deze opdroogt heb je hier geen last van. 
Loving it! Dit is zeker niet mijn enige Paint Pot die ik ga hebben, er volgen er zeker nog.

Zijn jullie als bekend met de Paint Pots van MAC?

11 opmerkingen

 1. Mooie kleur! Ik ga vandaag ook 'mijn eerste' paint pot kopen. Ik denk dat ik voor painterly ga :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie nieuwe aanwinst heb je er bij! Staat je er goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit een supermooi kleurtje :) Mooi te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kleurtje, staat je ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog geen paint pot.
  Deze kleur staat je wel goed.
  Als ik zelf zo eentje zou kopen zou ik voor een lichter kleurtje gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een andere bruine en gebruik hem eigenlijk nooit, kan hem beter verkopen. Mijn huidskleur paintpot gebruik ik wel al jaren met liefde :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look heb je ermee gemaakt, mr ik vind m inderdaad ook erg mooi op zichzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie look heb je ermee gemaakt! Ik heb alleen maar lipsticks van Mac, maar zoals het er nu uitziet heb ik al een hele 'mac' wishlist opgesteld haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ziet er echt mooi uit, heb al veel goeds over dit product gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie naturelle mono eyeshadow :) deze paint pots kende ik nog niet

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.