Dove | Nourishing Oil Care Leave-On Conditioner Spray

dinsdag 18 maart 2014


Sinds ik mijn Tangle Teezer heb moet ik niet steeds weer een gevecht met mijn haren aangaan na het wassen. Hij ontwart mijn haren pijnloos, maar toch gebruik ik hem graag samen met een anti-klit spray. Het lijkt me zowiezo gezonder voor mijn haren dat ze zo doorkambaar mogelijk zijn. Ik was erg tevreden over de anti-klit spray van Andrélon, maar kon niet wachten wanneer ik hem ergens zou tegenkomen, want hier in België hebben we zo goed als niks van Andrélon (hier en daar ben ik het wel eens tegengekomen).
Ik wist dat Dove er ook eentje had en besloot hem mee te nemen. Een beautyblogger test nu ook eenmaal graag iets wat ze nog niet kent, you know.


De Leave-On Conditioner heeft een duo formule, wat je goed ziet als hij een tijdje rechtop staat dan bestaat hij uit twee lagen: Eén met gewichtloze voedende oliën die voedingsstoffen helpen aan te vullen en de ander met Micro Serum om haarschubben glad te maken. 
Goed schudden voor je begint te sprayen is dus wel nodig. Hij kan zowel op vochtig haar als op droog haar worden gebruikt. Ik zelf gebruik de spray altijd op handdoekdroog haar. Meestal spray ik over mijn lengtes, masseer ik het een beetje in en laat het nog even inwerken voordat ik het uitkam. 

De Leave-On Conditioner heeft een fijne, zoet geur. 

Uitkammen gaat in combinatie met mijn Tangle Teezer heel erg goed. Gemakkelijker dan als ik hem niet zou gebruiken.
In vergelijking met de anti-klit spray van Andrélon voedt deze mijn haren ook, maar gelukkig niet op die manier dat mijn haren er zwaar van worden. Toch probeer ik mijn wortels te vermijden, want daar gebruik ik best niet te voedende producten of ik moet mijn haren elke dag wassen. 

De Dove Leave-On Conditioner spray doet dus zeker wat hij beloofd!

8 opmerkingen

 1. Erg herkenbaar, dat gevecht met je haren en veel pijn door klitten! Klinkt goed deze conditioner! Ik ben ook erg benieuwd naar de Tangle teezer, die moet ik ook eens aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt best fijn. Toch vind ik een leave-in conditioner irritant.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze klinkt heel goed! Ik moet ook áltijd zo'n spray gebruiken of het is gewoon niet mogelijk om m'n haren te kammen, tenzij ik de helft er mee uittrek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik bijna geen conditioner omdat mijn haren er sneller vet van worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die ga ik zeker eens kopen en uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt interessant zeg! ik hou van zacht haar haha.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben bij leave in conditioners altijd bang dat ze mijn haren véél te vettig maken...

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.