Back to Blonde

donderdag 20 maart 2014


Mijn jaartje ombré haar zit erop. Gisteren besloot ik om terug lichter te gaan, al lukt dat natuurlijk niet van de eerste keer, toch ben ik best tevreden over het resultaat. 


De helft van mijn onderste lokken hadden al de kleur die ik terug wou, maar ik wou mijn haren niet al te veel beschadigen dus heeft mijn kapster er vooral highlights in gedaan. Wat is dat weer even wennen! Ik twijfelde om er achteraf nog een kleur op te zetten zodat het meer egaler wordt, maar mijn kapster vond het niet nodig. Misschien dat ik het volgende keer wel weer doe. 
Nu zie je het verschil nog wel tussen de highlights en mijn egale kleur, maar het valt gelukkig niet zo hard op. 


Ik merk ook meteen dat mijn make-up meer naar voren komt. Met donkerder haar zag ik er bleker uit en kon ik mijn wenkbrauwen ook feller aanzetten, maar dat moet ik nu weer aanpassen. 
Oh, ik liet ook trouwens terug laagjes knippen aan de voorkant. Normaal waren mijn haren recht afgeknipt, maar dat was ik nu ook weer beu. 
Maar zoals ik zei, het is weer even wennen. Naarmate dat ik ouder word durf ik niet meer zoveel te experimenteren haha. Ik slaap er dan zelfs slecht door telkens mijn haren weer net iets anders zijn. 

Wat vinden jullie van mijn back to blonde lokken?

14 opmerkingen

 1. Staat je erg goed! Lekker zomers ook alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat het je heel mooi staat! Ziet er ook natuurlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. staat je heel erg goed meid!
  fijn weekend x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je kapsel er heel leuk uitzien! Vind het juist leuk de verschillende kleuren in je haar, maakt het speelser.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Het is veel beter gelukt dan toen ik van ombré terug naar één kleur ging :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat gaaf! Je hebt super mooi haar en het staat je heel leuk! Ik zit ook erg te twijfelen of ik highlights zal nemen. Een vriendin die kapster is zegt dat het wel slecht voor je haar is. Maar zal het voor 1 x ook slecht zijn? Wat vindt jij?
  vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ontkleuren is nooit goed voor je haren, maar als je highlights neemt is het minder schadelijk dan als je je haren helemaal wilt ontkleuren. Ik spreek uit ervaring ;) Zolang je achteraf je haren ook goed blijft verzorgen met producten tegen droog/beschadigd haar komt het zeker goed!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.