Guerlain - Météorites Illuminating Powder

woensdag 1 januari 2014


Gelukkig 2014 lieve bezoekers!! Hopelijk hebben jullie oudejaar goed gevierd en stappen jullie positief het nieuwe jaar in. Het uitdelen van cadeautjes zit er ondertussen weer op en we kunnen weer beginnen met sparen. Ik laat jullie vandaag nog een cadeautje zien dat ik van een lieve vriendin kreeg. Ondertussen is het niet meer nieuw, want ze had het al een hele tijd, maar aangezien ze het niet gebruikte kreeg ik het waar ik heel blij mee ben!

Deze Météotites Illuminating Powder van Guerlain komt (na wat opzoekwerk) uit de kerstcollectie van een tweetal jaar terug. Soortgelijke poeder van Guerlain is er wel nog steeds. 
Eerst wist ik niet goed waar het juist voor diende, maar het is gewoon een gezichtspoeder die je beste kanten naar bovenhaalt.


Ok, het is geen gewoon gezichtspoeder, want het doosje bevat allemaal gekleurde parels en ze ruiken dan ook nog eens naar violetjes! De verpakking maakt het ook nog eens compleet wat wel mooi komt te staan in mijn make-up stash! 
De gekleurde parels zorgen ervoor dat het beste van je huid naar bovenkomt + je krijgt er een gezonde glow van. Hij leek me eerst iets te shimmery voor over heel mijn gezicht te doen (je kan hem ook als highlighter gebruiken), maar toch blijft het subtiel en vind ik het resultaat wel mooi. 


Swatch van de vier parels, zoals je ziet zijn ze niet allemaal erg gepigmenteerd. 


Hier draag ik de Météorites Illuminating Powder (moeilijk om op foto te zien). Ik heb hem wel over mijn gewoon poeder gedaan, want hij maakt mijn gezicht niet mat zoals ik wil en ik wou het subtiel aanbrengen.

Ik vind het effect erg mooi, niet voor elke dag misschien, maar voor een feestje of avondje uit vind ik hem wel prachtig. Hij geeft een mooie glow zonder dat het lijkt dat mijn huid glimt. 

Wat vinden jullie? 

8 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.