Moving Day - City girl verlaat haar stad

vrijdag 24 januari 2014Als je dit leest ben ik waarschijnlijk druk in de weer met de verhuismannen bevelen te geven waar mijn meubels moeten staan en ben ik begonnen de oneindige verhuisdozen uit te pakken. Ik ben er eigenlijk al weken over aan het stressen, niet dat dit helpt, maar ik ben nu eenmaal een stressy persoon.
Nu, de verhuis is positief op zich, want ik woon wat ruimer en heb een terras! Daarentegen moet ik niet meer dagelijks al die trappen doen. Als je serieuze boodschappen hebt gedaan begrijp je wel wat ik bedoel.
Ik woon nog steeds in Hasselt, maar niet meer zo dicht in het centrum. Na 10 jaar in de stad te wonen vind ik dat wel ok. En eigenlijk ben ik er op 5 minuten met de auto dus zover ben ik er niet van verwijderd. 
Ik hou enorm veel van rust en dat vind je in de stad natuurlijk niet. Al had het natuurlijk ook zijn voordelen, maarja ik zal waarschijnlijk bijna wekelijks wel eens richting stad gaan. 


Laten we hopen dat alles vlot verloopt en dat mijn internet snel in orde is zodat ik kan blijven bloggen! 

Op naar een nieuw begin...

5 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd! Ik heb je genomineerd voor de Liebster award! In mijn laatste blogpost kun je meer informatie vinden. Liefs en een fijne dag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh je zal het nu vast wel druk hebben , ik wou dat ik in jouw schuitje zat, want ik wil graag verhuizen maar lukt niet haha. Veel succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met de verhuis! Moving sucks, lol :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik snap wel da je wat rust wil en op 5min van de stad is echt super handig dan. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.