My Tattoos My Story #6

donderdag 23 januari 2014


Het is zover! Vandaag het laatste deel van My Tattoos My Story of er moet er ooit nog eentje bijkomen natuurlijk. Het is waarschijnlijk mijn meest besproken tattoo, want ze valt al wat sneller op. 
Ik zocht nog wat tussen oude foto's en stel jullie mijn vlindertattoo voor.Mijn vlindertattoo heb ik nu ondertussen al 8 jaar. Ik ben er nog steeds gek van, want ik vind ze zelf wel orgineel. Het heeft even geduurd voor ik juist wist hoe ik het wou en bij welke tattooeur ik ze wou laten zetten. Het voordeel van een ontwerp laten maken is dat je dan nog kan beslissen als het jou ding is of niet. 
Erik 'El Santo' had voor mij deze perfectie gemaakt. Ik heb heel lang getwijfeld of ik ze zou laten inkleuren, maar ik vind ze zo eigenlijk prima dus waarom veranderen.
In mijn vorige MTMS vertelde ik al waarvoor een vlinder staat. Voor mij heeft deze niet een specifieke betekenis, gewoon dat ik vlinders erg mooi vind. 

Ik vind het vaak wel lief als mensen mij complimenten geven over mijn tattoo(s), al verstop ik ze soms liever, want ik kan er ook wel ongemakkelijk van worden haha (zeker als je in een wachtrij aan de kassa staat). In ieder geval heb ik ze voor mezelf gezet en niet om op te vallen ofzo, laten we dit even duidelijk maken. 


Ik hoop dat jullie het leuk vonden dat ik hierover schreef en met jullie deelde!

5 opmerkingen

 1. Echt een mooie tattoo! Ik vind tattoo's echt heel leuk om te zien. Vooral als het echt een mooie betekenis heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie tattoo, ik heb een vlinder bij mijn kuit met papa erboven

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! :D
  Ik vind tattoos bij mensen altijd zo fascinerend, echt een stukje kunst op jezelf ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn favoriete tattoo! :) I love it! Zou zelf ook graag een mooie tattoo met vlinders willen, maar dan in mijn nek/op mijn rug ongeveer... Ik vind maar geen mooi ontwerp en zelf weet ik ook nog niet goed hoe of wat. Het mooiste vind ik nog als je zo enkel de silhouet ziet(zo'n beetje zoals jij op je schouder als ik me niet vergis, hebt.) Maar er mogen ook wel wat kleine details in zitten. Oh well, ik zie wel...ooit komt ie er nog :)
  En ondertussen zijn leuke ideetjes of ontwerpjes altijd welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.