Deauty Box - Januari | Deauty Makes Sense

zondag 26 januari 2014


Tussen al mijn verhuisdozen in vond ik toch nog de Deauty Box die donderdag was aangekomen. Deze maand staat in teken van de zintuigen die geprikkeld worden. 


Inhoud van de box: Avril - Oogschaduw duo (full size)
Met Avril heb ik een tijd geleden al kunnen kennismaken door de mooie blush die in de Deauty Box zat. Ik vind deze kleuren van het oogschaduw duo jammer genoeg niet mijn ding. Het zijn kleuren die mij niet zouden passen. De pigmentatie ziet er op het eerste zicht wel goed uit!


Rock Beauty London - Eyerock Liner Classic (fullsize)
Goh, ik heb het echt niet voor stickerachtige toestanden om op je ogen te kleven. Natuurlijk is het niet voor iedereen zo simpel om een perfecte eyeliner aan te brengen (ik heb ook dagen dat het helemaal niet wilt lukken), maar deze zien er op het eerste zicht veel te groot uit voor een gemiddeld oog. Ik zal ze wel een keertje proberen om te zien als het toch wat is. 


Narciso Rodriguez - 'For Her' Eau de parfum (4ml, een sample dus)
Een geurtje wat voor mij even moet wennen. Hij wordt omschreven als zoet en bloemig. Het laatste is voor mij misschien net iets té. 


JM - Nail Polish (fullsize) 
Mooi kleurtje heeft deze nagellak. Deze ga ik zeker opdoen!Plante System - Lippenbalsem (fullsize)
Deze lippenbalsem is gemaakt van bijenwas en plantaardige oliën. Hij is zeker twee x zo dik als een gewone lippenbalsem waardoor je maar één keer over je lippen moet gaan. Deze vind ik wel héérlijk en hij maakt mijn lippen zacht zoals het moet. 

Er zit ook nog een kortingsbon bij waar je 25% krijgt op de nagellak van JM bij Pro Duo. 

Wie mij al even volgt heeft waarschijnlijk wel al de indruk dat ik de Deauty Box de laatste maanden minder en minder vind. Ik geef hem nog één maand de kans en dan ga ik mijn abonnement stopzetten denk ik. 
Wat vinden jullie van de inhoud?

12 opmerkingen

 1. Hij wordt inderdaad wat minder, maar er zitten alsnog een goed aantal fullsize producten in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel een leuke inhoud, beter dan van de glossybox deze maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat nagellakje ziet er heel mooi uit! Wel jammer dat de inhoud de laatste tijd zo tegenvalt.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook teleurgesteld.. ik weet niet goed wat te doen met mijn abo? Twijfel nog.
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm ben niet zo overtuigd :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo grappig dat de kleurtjes van de oogschaduw en de nagellak anders zijn dan de mijne. De januari-box is mijn laatste en denk tot nu toe ook niet dat ik mijn abonnement ga verlengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de box zelf ontzettend tegen vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik snap eerlijk gezegd het concept van deze maand niet... Het enige wat mijn zintuigen prikkelt uit de box van januari is het staaltje! De rest 'makes no sense' :/
  En je hebt groot gelijk, hij valt steeds meer en meer tegen en twijfel heel hard of ik de box nog lang zal blijven bestellen... Ik geeft het ook nog een maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amazing post, I love the detail you put on all your post...would you like to follow each other on Bloglovin? follow me and leave a comment on my blog and i shall surely be following you back

  www.withinmystyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.