Picture My Life - Maart 2019

woensdag 10 april 2019


Dju toch, ik sta weer achter met artikels, maar er zijn gewoon te weinig uren op een dag of ik heb het gewoon veel te druk gehad. Er staat nochtans zoveel leuks op de planning wat ik graag met jullie wil delen. Ik heb dan ook weer een voorraad aan nieuwe producten, een deel daarvan heb ik geshopt in Londen. Ja, ik had een erg leuke maand maart waar ik vandaag het één en ander over kwijt wil! 



Mijn favoriete koffiezaak deed de deuren open op zondag dus bracht ik maar al te graag een bezoekje. Binnenkort moet ik zeker eens langsgaan voor de paasspecials, want die zien er ook weer de moeite uit ;) 


Efkes poseren


Perspakketje ontvangen! Mijn review staat alvast online van de Maybelline SuperStay Matte Ink lipsticks. Ze blijven zó lang zitten, niet normaal. 


Fijn nieuws in ochtend! Saar stuurde mij dit door waardoor mijn dag niet meer stuk kon. Zo blij om Tom Odell over enkele maanden terug te zien ♥


Het meest vervelende ooit is gewoon geen stem hebben. Het weekend daarvoor had ik enorme keelpijn, wat toen is overgegaan maar waardoor mijn stem toch nog ineens verdween. Er kwam 4 dagen helemaal niets uit ondanks alle theetjes, geperste citroenen/appelsienen,... 


Mijn go-to make-uplook van het moment. Ik grijp veel te weinig naar oogschaduw de laatste tijd al kriebelt het wel om te experimenteren. 






Dit! Ik merk echt alles op. Yep. 


De nieuwe Bio lijn van Garnier werd goed onthaald, ik ben alvast de producten aan het uittesten. Sommige bevallen me goed, maar ik ben niet fan van alles. Meer hierover binnenkort!


Yay! De eerste dag van de lente. De laatste weken werd ik altijd vroeg wakker tot dat het uur weer werd verzet. Het zomeruur is absoluut niet mijn favoriet.


Tijdens mijn zoektocht naar een outfit voor de communie van mijn nichtje kom ik natuurlijk iets tegen wat ik niet echt nodig heb, maar wel tof vond. Dit maxi kleed van Vero Moda ging dan ook mee. 


Altijd blij wanneer ik mijn leren jasje weer naar boven kan halen! 


Ik vond mijn wafels voor een eerste poging zeker geslaagd. Binnenkort ga ik een gezonde variant proberen.  


Het heeft even geduurd vooraleer ik A Star Is Born heb gezien, maar nu hij op Proximus tv te verkrijgen is besloot ik er een gezellig filmavond van te maken. De acteerprestatie van Lady Gaga had me verrast. De film was zó mooi en hartverscheurend. 


Blossom season! 
Ze zijn hier in bijna elke straat aan het werk op dit moment dus jammer van de verkeersborden, maar gelukkig waren ze een week later weg zodat ik er foto's kon gaan maken. 


Het lijkt wel confetti 


en tadaa 


Zoveel liefde voor pink blossoms! 


Na Parijs was nu Londen aan de beurt. Ik plande samen met Steffi een tripje van drie dagen in het laatste weekend van maart. Hadden wij even geluk dat de Brexit wéér werd uitgesteld. 


De laatste jaren ben ik enkel tijdens de kerstperiode naar Londen geweest dus ik keek er naar uit om mijn favoriete stad in de lente te bezoeken. Veel bloesems die al bijna waren uitgebloeid, maar alsnog  vond ik alles prachtig. Het weer zal hier ook wel voor iets hebben tussen gezeten, want het was een zalig lenteweertje! 


Uitzicht van ons hotel. 
Omdat de buurt van Nothing Hill mij vorig jaar zo aansprak besloten we daar een hotel te boeken. We verbleven in het London House Hotel. Heel mooi verzorgd, alles in orde enkel onze kamer was vrij petite. Nu ja, hoeveel tijd spendeer je in je hotelkamer? 


Klaar om te gaan shoppen! De eerste dag spendeerde we vooral in Oxford Street en SoHo.


In Selfridges hebben we toch wel heel wat tijd gespendeerd. Voor mij zeker een aanrader voor de beautyaddicts onder ons. Ze hebben er ondertussen een grote Huda Beauty stand, eentje van It Cosmetics, Stila en zelfs een klein hoekje van Peter Thomas Roth waar ik zó benieuwd naar was. 
Na het shoppen moesten we even pauzeren wat we ook in Selfridges deden, want (als ik het mij nog goed herinner) op de vierde verdieping ligt Élan Café. De instagramwaardige koffiezaak. 



Next stop: Liberty 


Flowers on fleek 


Soho is ook nog zo'n leuke buurt in Londen waar ik graag vertoef. We gingen o.a. langs Pixi, Urban Decay en Too Faced. 


Wagamama is altijd een goed idee! 


Klaar voor dag twee!


We gingen 's ochtends meteen richting Portobello road. Het was een kleine wandeling, maar ook zo aangenaam om de mooie buurt te verkennen. 


Op mijn lijstje stond o.a. Farm Girl, waar je heerlijk zou kunnen ontbijten/brunchen. Het concept zou vanuit Australië zijn overgewaaid met als doel een gezonde brunch te serveren met verse, voedingsrijke en eerlijke producten. Ik had die ochtend geen zin in koffie (door maagpijn) dus ik volgde Steffi en nam een warme chocolademelk die echt zo lekker was. Beste keuze van de dag! 


Minder gezond, maar richting Covent Garden spotte we iemand met een donut waar we toen ook wel zin in hadden. Iets verder kwamen we Doughnut Time tegen. Serieus grote donuts wel, gelukkig stapten we heel wat af tijdens onze trip.


Zeker wanneer je ook nog eens een Shake Shack tegenkomt. Op zich eet ik dit echt niet vaak dus mocht ik mezelf dit wel eens gunnen. 


Chillin' in Covent Garden ♥ 





Voor onze laatste dag gingen we richting Shoreditch. ik hoorde hier al allerlei verhalen over, want dit zou de hipste wijk van Londen genoemd worden vol met streetart, straatmuzikanten en food markets. Ik kan dit alleen maar beamen. Heel toffe, alternatieve wijk waar je als foodie snel gelukkig wordt. 


De keuze op een foodmarket is overweldigend al was ik er al vrij snel uit toen ik deze springrolls zag.  Njammie! 


De geur alleen al wanneer je de chocoladezaak Dark Sugars binnenwandelt. Ik had hier echt een hoop van willen meenemen, maar de prijs was lichtjes overdreven dus heb ik uiteindelijk niets meegenomen al heb ik daar nu precies wat spijt van haha. 


Het was misschien niet ideaal om de dag na mijn Londen trip en het verzetten van het uur naar de Japanse Tuin te gaan, maar we hadden een fotoshoot gepland met Alyssa. Als meter moet ik er natuurlijk voor zorgen dat alles tiptop in orde was ;) Ik heb al een deel van de foto's gekregen en ze zijn echt supermooi. Ik mag ze natuurlijk pas delen na de communie ;)



3 opmerkingen

  1. Wat een heerlijk en groot overzicht zeg! en die foto dat je blaast is zo leuk geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto’s van London! Wat is het toch een leuke stad hè

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo leuk de foto's van Londen. Was super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.