Een magische kerst met Yves Rocher

vrijdag 16 november 2018


Het heeft even geduurd vooraleer ik in de kerstsfeer begon te komen in vergelijking met voorbije jaren, maar het begint stilaan te kriebelen om hier en daar al wat decoratie boven te halen en de eerste kerstfilm op te zetten. De vele kerstcollecties en persberichten die voorbij komen helpen hier natuurlijk ook aan zoals die van Yves Rocher. Er zitten dit jaar drie verschillende geuren in de collectie die ieder een eigen sfeer oproepen. 


GOLDEN TEA
Op het kerstevent van Yves Rocher kon ik kennismaken met de drie verschillende geuren. Golden Tea staat in teken van zachtheid en verfijning. Golden Tea heeft een fris, kruidig aroma dat je aan thee doet denken. De collectie is zeer uitgebreid, hij bevat een peelende douchegel, kaars, lippenbalsem, handcrème, bad- en douchegel,..

RED APPLE
Voor de liefhebbers van zoete geuren is de Red Apple collectie zeker een aanrader. Red Apple staat voor een warme en smakelijke kerst. De geur van appel en een vleugje ahorn doen je meteen wegdromen naar al dat lekkers wat er rond de kerstperiode voorbij komt. Ook deze collectie is even uitgebreid als Golden Tea.

NUIT VANILLE 
Toch wel de stercollectie van deze drie is Nuit Vanille. De verpakking springt er meteen bovenuit, supermooi! Nuit Vanille zorgt voor een zwoele nacht onder de sterrenhemel. Dit is een geur voor vanille liefhebbers. Naast vanille bevat deze lijn geurnoten van bergamot, jasmijnbloesem en cederhout. Een zoete, maar ook warme geur die ik zeker apprecieer tijdens koude winterdagen! 
In de collectie van Nuit Vanille zit een Eau De Toilette, kaars en doucheolie, maar ook een feestelijke make-up collectie! Deze collectie bevat een groot make-up palet, een oogschaduwpalet, een duo highlighter en highlighter touch.

Moest je toch niet zo'n fan zijn van de kerstgeuren, Yves Rocher brengt elk jaar leuke geschenksets uit zoals van het Mon Evidence parfum ♥ en niet te vergeten hebben ze weer een erg leuke adventskalender! 

Prijs Nuit Vanille kaars: €14,90
Prijs Nuit Vanille Eau De Toilette 100ml: €16,90
Prijs Nuit Vanille Doucheolie: €6,90
Prijs Nuit Vanille Highlighter Touch: €3,95
Prijs Red Apple bad- en douchegel 200ml: €1,95
Prijs Red Apple lippenbalsem: €1,95
Prijs Red Apple bodymilk 200ml: €4,95




3 opmerkingen

  1. Wat een luxe-ogende verpakkingen! Ik ben benieuwd naar de geuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Yves Rocher Nuit Vanille eau de toilette heb ik vorige week gekocht en is zo lekker! Van die andere twee geuren heb ik een winactie op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijke geuren zijn dit, de Nuit Vanille is echt een topper. Ik gebruik het merk niet meer maar ze zijn wel echt heel fijn die producten.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.