Artdeco - The New Classic palette + Claudia Schiffer Lip Gloss

dinsdag 20 november 2018


Ik zit stiekem met mijn hoofd al bij de feestdagen. Omdat het zo'n drukke periode is plan ik graag alles goed op voorhand. Zo probeer ik heel wat feestelijke content voor mijn blog en Instagram te maken en zoals elk jaar horen hier ook tal van make-uplooks bij. Van Artdeco kreeg ik vorige maand een leuk setje mee wat hiervoor perfect is!The New Classic palette is een compact, magnetisch palette dat je zelf kan vullen met zowel oogschaduw, wenkbrauwpoeder en blush. Het grafisch ontwerp met gouden lijnen geeft het palette een moderne uitstraling. Er zitten vier glanzende oogschaduws in mijn palette en een matte tint wat volgens mij een wenkbrauwpoeder is als ik me niet vergis, maar helaas is deze kleur iets te donker voor mij. Mocht ik het palette zelf samenstellen zou ik een matte nude kleur toevoegen en voor iets warmere tinten gaan, maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Het palette zelf is fijn in gebruik omdat je de oogschaduws eruit kan schuiven en het magnetisch stopt of terug sluit.  
Het pigment van de oogschaduws is intens waar ik van hou. Bij het maken van een ooglook heb ik geen last van fall out en de oogschaduws blenden erg fijn! 
Wie herinnert zich nog de blogpost over de samenwerking van ARTDECO met Claudia Schiffer die ik vorig jaar schreef? Wel, ik gebruik vandaag de dag nog steeds het contour poeder van de Claudia Schiffer lijn. Echt een topper en voor mij de perfecte kleur die niet te warm is, maar ook weer niet te koel. 
In het setje van ARTDECO zat ook de Claudia Schiffer Lip Gloss in de kleur 'Disco'. Een transparante gloss met een rood/roze glitter in en een groene schijn. Ik draag niet snel een transparante lipgloss, omdat ik weinig pigment heb in mijn lippen, maar ik vind het wel mooi om over een lipstick aan te brengen. De lipgloss met glitter lijkt dan ook zijn opmars te doen in het najaar. Ik moet zeggen dat het zeker iets extra's geeft in je look. 
Pluspunt aan deze lipgloss is dat hij niet plakkerig aanvoelt en mijn lippen niet uitdroogt. Hij voelt zelfs verzorgend aan. 
Op de foto draag ik de lipgloss over een nude kleurige lipstick. 
ARTDECO The New Classic Palette prijs: €9,95
ARTDECO x Claudia Schiffer Lip Gloss prijs: €14,95

Vind hier een ARTDECO verkooppunt bij je in de buurt. 5 opmerkingen

 1. Ik vind het oogschaduw palette echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat oogschaduw palette is mooi.. mooie kleuren ook. Slim om lipgloss over een lipstick te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er heel erg mooi uitzien! Hou wel van dit soort kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtige foto's heb je gemaakt zeg, looking good!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad goed gepigmenteerde oogschaduws! Ik ben blij dat er weer meer lipglossjes op de markt komen. Ik ben desondanks de matte liptrend, altijd blijven houden van een glossy lipkleur.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.