Picture My Life - Oktober 2018

zondag 4 november 2018


Oktober is helaas weer voorbij, de maand waarin ik aftel naar Halloween en het meeste uit de herfst wil halen. Ook was oktober voor mij extra speciaal door de release van Tom Odell's nieuwe album en oh, de komst van Jeffree Star Cosmetics in IPXL was ook een leuke verrassing. Ik had daarnaast nog veel leuks gepland waar ik vandaag even op terugblik. 


De maand werd goed ingezet door een half dagje verlof dat ik spendeerde in Antwerpen. Ik ging samen met Saar naar de PR Speed Date. We waren ruim op tijd waardoor we nog even Lush konden passeren. Ik deed een kleine voorraad in van de Halloween en kerstcollectie. 


Iets later op de PR Speed Date... Ik deed die avond weer heel wat nieuwe ontdekkingen bij o.a. Artdeco, Bourjois, Di, Eucerin, ...Reviews komen er binnenkort aan!


Vorige maand kon je nog zien dat mijn kapster haar nieuwe salon had geopend en nu werd het tijd om voor het eerst mijn haren daar te laten doen. Byebye uitgroei.


Sinds ik content maak voor Rimmel NL wordt het vaak een zondagse gewoonte om video's te editen. 


Voor wie nieuwsgierig was naar mijn Lush aankopen! Ik heb er geen blogpost over gemaakt, maar indien er interesse is voor de producten uit de kerstcollectie, let me know!


Je hebt overdrijven en overdrijven, deze schotel met nachos, gehakt, salsasaus en kaas was voor drie personen. Ik hield een tapasavondje bij mij thuis met Liesje en Ine. Natuurlijk kregen we de helft nog niet op. Maar lekker was het wel! 


Ik ben niet zo'n koffiekoeken of pateekes liefhebber, maar de cinnamon rolls van Peas vind ik wel erg lekker om mezelf op zondag mee te verwennen. 


Twee pakketjes die op korte tijd waren aangekomen. Cordially Invited van Zoë Sugg en mijn Girl Boss oorringen van Uncommon James. Ik heb ze mezelf toch gegund. Zo blij mee! 


Wat doe je op een mooie herfstige zondag? Vlug even foto's maken op de kinderboerderij. 


Ik weet dat ik er niet meer origineel mee ben, maar ik vind mijn luipaardkleed superleuk! 


Oeeeeh, wanneer Halloween eraan komt MOET ik gewoon langs Coffee Café gaan, want het is er altijd zó leuk en scary versierd. Zeker de moeite. 


Ik hield het braafjes op een Pumpkin Spice Latte, want ik moet teveel slagroom en zoetigheden soms wel beperken. 


Vanochtend in testmodus gegaan. De nieuwe Youth Dose Eye Treatment klinkt alvast veelbelovend! 


Ik werd al vroeg verwacht in het M Hotel in Genk, want het was de babyborrel van Valentina. Ik werd gevraagd om wat foto's te maken, dus ik zorgde dat ik er net wat eerder was. De babyborrel was trouwens een heerlijk ontbijtbuffet, iets waar je mij altijd gelukkig mee maakt. 


Autumn ♥


Eenmaal thuis deed ik meteen mijn meest comfy kleuren aan. Wie doet dit trouwens ook? Ik kan dus niet met een jeans ofzo in de zetel gaan zitten. 


Het lijkt nog zo vroeg, maar de kerstcollecties zijn allemaal in aantocht. Ik werd door Yves Rocher uitgenodigd om hun nieuwe kerstproducten te ontdekken dit in combinatie met enkele workshops. 


Ik was vooral verrast door het maken van de kerstkrans, iets wat ik heel leuk vond! Ondanks de drukte waar ik niet zo goed tegen kan had ik een gezellige avond met Steffi en Saar gehad. 


Donkere lippen maken me een stuk bleker, maar toch vind ik het zo mooi! 


Vorig weekend moest ik even snel op cadeautjesjacht in Hasselt. Aangezien het erg koud was sprong ik snel Coffee Café binnen voor een Pumkin Spice Latte on the go. Iets wat ik nog niet eerder had gedaan, maar wat me zeker beviel. 


In het Kruidvat werd ik verrast door de mega grote Makeup Revolution stand. Hij was nog niet helemaal aangevuld, maar er zijn al heel wat leuke producten te verkrijgen. Ik nam trouwens de concealer (door Steffi haar invloed!) en liquid highlighter mee. De highlighter heb ik al enkele keren gebruikt en ik moet zeggen: wauw. 


Het is er nu eenmaal het seizoen voor dus ik maakte Pumpkin Spice cupcakes voor Amélie haar verjaardag. 


Mmmm frietjes van de frituur. Ik eet dat niet vaak dus hier kan ik wel van genieten. Vorig weekend ging ik samen met Astrid naar Oscar And The Wolf in het sportpaleis. Ik wou ze supergraag nog eens zien. We waren goed op tijd waardoor we op ons gemakje konden eten. 
Het was een erg fijne avond en gelukkig werd de klok die nacht een uur teruggedraaid waardoor het niet zo laat leek te zijn bij thuiskomst. 


Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog twee keer had geprobeerd een Halloween look te maken, maar ik was er helemaal niet tevreden over. Ondanks ik er niet veel tijd voor had heb ik deze neon skull op een uurtje gemaakt. Kon dus veel beter, maarja. Ik zou soms vijf uur extra willen hebben op een dag. 


Ik vond dat Tom zijne flatlay wel verdiende haha. Jubilee Road is zó mooi, als ik eerlijk moet zijn veel beter dan zijn vorig album. Meer de echte Tom, zoals ik hem graag hoor. Aangezien het concert is verplaatst naar januari heb ik wel nog iets om naar uit te kijken wanneer kerst voorbij is. Ik kan alvast niet wachten! 


4 opmerkingen

 1. Heel leuk overzichtje om te zien! En wat jammer dat ze die ene shower cream niet meer hebben... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die donkere kleur lipstick je wel heel mooi staan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah er gaat niks boven thuiskomen, die vervelende kleding en...let's face it: die knellende BH... uittrekken en comfy kleren/pj's aantrekken! :) Zeker nu in de herfst. Lekker cosy. Kaarsjes aan. Fairylights aan. Dekentje. yes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaahh lekker bij Lush langs, love it! Is voor mij ook weer te lang geleden. Pumpin Spice cupcakes, wat lekker! Die ga ik ook maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.