OY Deo Wash

zondag 11 november 2018


Op de PR speeddate maakte ik kennis met een erg gedreven vrouw (Inge), die vol passie sprak over haar eigen ontwikkelt product. Ik werd er zelf enthousiast door en was zeer nieuwsgierig geworden naar de Deo Wash die ze voorstelde. Deze OY Deo Wash maakt deodorant overbodig en belooft onaangename geuren tegen te gaan tot wel 24 uur lang. Hoe dat net werkt vertel ik je verder. 


Apothekeres Inge doopte de Deo Wash OY, wat in het Noors eiland betekent. Ze vond haar inspiratie in de ontembare kracht en frisheid van de zee. Ze wou dat de naam de puurheid van het product weerspiegelde, de vrijheid, de frisheid. 

Naast de OY Deo Wash heb je ook de OY Deo Scrub. De Deo Wash is bedoelt voor de gevoelige huid en kan je gebruiken voor de oksels, maar ook andere huidplooien waar je al snel zweet. 
De Deo Scrub is dan weer ideaal voor de voeten en voor mannen, omdat het de bacteriën verwijdert die in de okselharen kleven. 

Wat is het nu net en hoe werkt het?
De OY Deo Wash heeft een handige 2-in-1 formule: het is een diep reinigende zeep met deo werking die vervelende geuren aanpakt. De huidflora wordt geoptimaliseerd en de zuurtegraad van de huid wordt niet aangetast. 
OY Deo Wash bevat een wetenschappelijke formule die de activiteit van de micro-organismen die slechte geuren veroorzaken volledig neutraliseert. 
Ondanks de Deo Wash slechte geuren tegengaat blijf je wel op een natuurlijke manier zweten. 
OY Deo Wash is volledig bio-afbreekbaar en bevat geen bewaarstoffen of parabenen. 


WERKING
Ondanks ik erg benieuwd was of de Deo Wash echt zo goed werkt, vond ik ook moeilijk om afstand te doen van mijn vertrouwde deodorant. De Deo Wash werkt dan ook simpel: je brengt in de ochtend een kleine hoeveelheid er van aan op de droge huid (dus vòòr het douchen), masseert de gel lichtjes in, laat het één minuut inwerken en spoelt het daarna af. Je merkt bij het afspoelen dat de gel-achtige textuur melkachtig wordt. De Havana geur van de Deo Wash met tonen van hout, pepers, citrus, salie, tijm en kardemom vind ik vooral fris een aangenaam ruiken. 
Ik twijfelde nog of ik een deodorant in mijn tas zou steken, maar die zou compleet overbodig geweest zijn. Ik heb een actieve job dus ik zou al snel slechte geuren waarnemen. Op het eind van de dag deed ik effe de 'geurtest' en die kwam er positief uit! Ik ben helemaal onder de indruk. De OY Deo Wash behoort nu zeker tot mijn ochtend routine. Dat je je geen zorgen meer moet maken voor vervelende geuren (vooral op stressy momenten) vind ik gewoon super! 

OY Deo Wash en Deo Scrub zijn te koop bij de adviserende apotheker of online

Prijs OY Deo Wash 200ml: €24,604 opmerkingen

  1. Wat fijn dat het biologisch afbreekbaar is. En dat hij zo goed z'n werk doet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat deze deo werkt zeg, klinkt enorm fijn! Fijne weer verder

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw als ie zo goed is, wil ik het ook zeker eens proberen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.