Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht

zondag 25 november 2018


Ik ben dol op skincare producten met hyaluronzuur of die exfoliërend werken. Gewoon omdat je vaak een instant effect ziet wanneer je ze gebruikt en omdat mijn huid er erg goed op reageert. Eucerin heeft het beste van twee werelden gecombineerd in hun nieuwe Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht verzorging. Deze dubbele werking houdt de huid jong en gaat de strijd tegen rimpels aan. Natuurlijk heb ik deze Hyaluzon-Filler uitgebreid getest! De nieuwe Hyaluron-Filler verzorging van Eucerin is een anti-age peeling en hyaluzonserum in één. Het zijn twee krachtige formules die de huid zacht doen aanvoelen en de textuur helpt verbeteren. 
De crème-achtige textuur bevat een AHA (beter bekend als fruitzuren) complex en glycine-saponine. De fruitzuren hebben een scrubbende werking op de huid terwijl glycine-saponine de productie van hyaluronzuur in de dermale laag ondersteunt waar diepere rimpels ontstaan.
De transparante gel combineert hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur

Hyaluron-Filler Peeling & Serum is een verzorging voor 's nachts, omdat 's nachts de celvernieuwing van de huid extra actief is  en deze dan extra verzorging kan gebruiken. Wanneer je Hyaluron-Filler van Eucerin regelmatig gebruikt wordt de textuur van je huid verbetert, poriën verfijnen, de huid ziet er stralender uit en zelfs de diepste rimpels worden opgevuld

Deze verzorging wordt aangeraden voor dertigplussers, omdat het serum anti-aging werkt. 

ERVARING
Ik weet niet als het aan mijn pompflacon lag, maar ik kreeg bij het eerste gebruik enkel de crème eruit, waardoor ik uiteindelijk de dop eraf haalde om zo ook de gel eruit te krijgen. Ik verloor hierdoor anders veel te veel product, omdat ik naar mijn gevoel bleef pompen.  Maar ok, dat was geen ramp. Het product moet er gewoon gelijktijdig uitkomen. Het serum heeft een aangename frisse geur, zeker niet al te geparfumeerd, maar er zit wel parfum (helemaal vanonder in de ingrediëntenlijst) in moest je hieraan gevoelig zijn.
Zoals ik gewend ben van hyaluronzuur wordt het serum snel opgenomen door mijn huid en voelt mijn huid meteen gehydrateerd aan. In de ochtend merk ik dan vooral hoe glad en zacht mijn huid aanvoelt. De peeling doet duidelijk zijn werking 's nachts. Na meer dan een maand Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht verzorging van Eucerin te gebruiken lijkt de textuur van mijn huid en mijn poriën net wat fijner zijn geworden. Fijne lijntjes lijken minder zichtbaar wat altijd mooi meegenomen is. Ik vind het zeker een goede aanvulling in mijn huidverzorging! 


Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht 30ml Prijs: €37,49
Verkrijgbaar bij de (online) apotheek


3 opmerkingen

  1. Wat fijn dat hij zo goed z'n werk doet. Dit zou voor mij ook ideaal zijn, die fijne lijntjes komen er zeker aan na je 30e!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt weer een heerlijke review geschreven meid! looking good

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.