Yves Rocher - Mon Evidence L'Eau De Parfum

dinsdag 9 oktober 2018


De Damascusroos heeft helaas de foto niet meer gehaald, maar de props die in het perspakketje van Yves Rocher zaten waren alvast een grote hint voor de geur van hun nieuw parfum Mon Evidence. Op de Oona Beauty Day in juni had ik het parfum al een keertje geroken en de geur was me toen bijgebleven, dat zegt genoeg lijkt me. Voor mij een perfecte najaarsgeur die me meteen een warm gevoel geeft. 


De natuur geeft ons een gevoel van volmaaktheid, ze geeft ons nieuwe energie. Mon Evidence is een parfum geïnspireerd op deze natuur, een parfum met sprankelende, verzachtende geurnoten waarmee je jezelf hervindt. Mon Evidence is als een diepe ademhaling, een gevoel van vreugde en volmaaktheid. 
Het parfumflesje heeft een zachte uitstraling door de lichtroze kleur van het parfum en de dop die uit essenhout bestaat. Mon Evidence is een zeer draagbare geur. Het doel is om je balans terug te vinden en jezelf goed te voelen. Ik zou de geur het beste kunnen omschrijven als een warme citrus geur die lichtjes bloemig en kruidig is. Zoals ik al zei: een perfect herfstgeurtje. 

Topnoten: Mandarijn (citrus) en bergamot 
Hartnoten: Damascusroos (bloemig), perzik, jasmijn en peer
Basisnoten: Patchouli (verslavend en mysterieus) en vanille (warm)

Sinds ik Mon Evidence in huis heb merk ik dat ik op dit moment bijna altijd naar deze geur grijp. Ik vind hem heerlijk en zeker verslavend. Geuren werken nu eenmaal op ons humeur. ik krijg er een comfortabel, feel good gevoel door. De geur is goed aanwezig wanneer ik hem pas in de ochtend heb aangebracht en blijft ook lange tijd hangen. Wanneer ik 's avonds nog de deur uit zou gaan zou ik hem wel nog eens extra opdoen, want dan ruik ik het parfum niet meer zo sterk. 
Ik ben aangenaam verrast door dit parfum van Yves Rocher. Ik ben niet heel bekend met hun parfumlijn dus ik had niet echt een idee wat ik kon verwachten. Geuren zijn natuurlijk heel persoonlijk, maar voor mij is Mon Evidence een grote aanrader. Mon Evidence is nu te koop bij Yves Rocher
Prijs 50ml: 31,904 opmerkingen

 1. Je hebt me zeer benieuwd gemaakt naar de geur hiervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Ik ben erg benieuwd, ga 'm zeker snel eens ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een heerlijke geur. Ik ben echt fan van Yves Rocher :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt mij echt een hele fijne geur, je hebt ook prachtige foto's gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.