Autumn Wishlist

vrijdag 14 september 2018


Whoop whoop, de herfst komt eraan! Voor wie hier nieuw is, naast de lente is de herfst mijn favoriet seizoen. Ik kan niet wachten om mijn voorraad kaarsjes in te slaan en gezellig onder een dekentje één of andere serie te bingewatchen. Niet te vergeten de heerlijke herfstwandelingen, jep ik ben er klaar voor. Ik ben vaak het meest geïnspireerd in dit seizoen en ben dan goed in lijstjes maken zoals deze wishlist... 

1. Make-up kan natuurlijk niet ontbreken in mijn wishlist al heb ik geprobeerd het beperkt te houden! Allereerst de nieuwe Magic Away concealer van Charlotte Tilbury die ik als concealer addict gewoon wil hebben. Hij bevat net als de Maybelline Instant Age Rewind Eraser concealer een sponsje wat ik erg fijn vind werken en daarnaast belooft hij full coverage te zijn. 
2. Jullie weten vast wel hoe dol ik ben op mijn Obsessions Mauve palette van Huda Beauty. Het behoort zeker tot één van mijn meest geliefde paletten ooit. Lekker compact, prachtige kleurencombinatie en wat een pigment. Huda brengt binnenkort de Precious Stones Obsessions paletten uit. Ik ben nu al helemaal verliefd! So damn pretty. Mijn oog viel meteen op het Ruby palette. Een combinatie van 5 duochrome shimmers en 4 romige matte tinten. 
3. Waar zitten de fans van The Hills? Ik keek onlangs de reality reeks Very Cavallari van Kristin Cavallari die haar eigen juwelenlijn heeft uitgebracht: Uncommon James. Ik was meteen gek op de Girl Boss oorringen en ik krijg ze nog steeds niet uit mijn hoofd. Enkel: de verzendkosten zijn belachelijk duur en dan zijn de douanekosten nog niet meegerekend. Zo jammer, want ik wil ze echt graag. A girl can dream..
4. Nieuwe trend gespot: witte laarsjes. Ik weet alleen niet goed of ik ze vaak zou aandoen, maar fashionable vind ik het wel, vooral deze van Steve Madden
Dr. Martens boots staan anders ook nog wel steeds op mijn lijstje. Liefst mat zwart! 
5. Nu ik mijn roze poef heb (bekijk hem in mijn maandelijks overzicht) wil ik graag wat meer roze accenten in mijn woonkamer. Ik heb al wat roze kussentjes voor in de salon, maar wil  ook graag een mooie roze plaid. Ik ben er nog niet meteen eentje tegengekomen naar mijn goesting, enkel online bij Wantsandneeds. Dus misschien binnenkort een kleine bestelling plaatsen! 
6. In oktober komt het nieuwe boek Cordially Invited van Zoe Sugg (Zoella) uit. Zoe haar decoratie skills vind ik zo inspirerend. Ze houdt evenveel van Halloween, Kerst en bakken als mij dus ik hoop hier zeker wat ideeën in te kunnen op doen. 
7. Jammer dat Amika niet zo makkelijk te verkrijgen is hier, want hun haarproducten zijn geweldig! De Bust Your Brass is een violetkleurig schuim wat je als leave-in treatment gebruikt. Natuurlijk voor de blondies onder ons, want het haalt het gele uit je haren en maakt ze assiger. Ik gebruik nu wel regelmatig een zilvershampoo, maar dit lijkt me zoveel makkelijker. Hoe zalig is violetkleurig schuim trouwens? 
8. De Glow Tonic van Pixi is een ware cult favoriet en vaste waarde geworden in mijn huidverzorging. Ik werd daardoor razend enthousiast bij het zien van hun nieuwe Retinol Tonic. Retinol gaat huidveroudering tegen, maar geeft een doffe huid ook meteen een mooie uitstraling. IK WIL HET.



♥ 

4 opmerkingen

  1. Wat een super leuke wishlist heb je zeg! Ik vind het oogschaduw palette heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die plaid wil ik ook en die oorbellen eigenlijk ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben erg nieuwsgierig naar de Pixi Retinol ;-) Heb jij hem al?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee nog niet, maar ik denk wel dat ik hem ga kopen wanneer ik naar Londen ga binnenkort :)

      Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.