Filorga Time-Flash - Instant primer tegen rimpels

dinsdag 25 september 2018


Als dertig plusser begin ik goed te merken dat mijn huid er niet meer zo jeugdig uitziet dan tien jaar geleden. Pas op, ik doe er alles aan om mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen en zolang mogelijk rimpelloos te blijven. Iets waar vele vrouwen wel voor vrezen.
De nieuwe Time-Flash primer van Filorga pakt de rimpels grondig aan door zijn dubbele werking. Klinkt alvast geruststellend! Ik probeerde hem uit... 


Zeg niet zomaar primer tegen Time-Flash van Filorga. Het is een prima basis voor je make-up, maar is zeker ook een booster voor je huid. 
Time Flash maakt je huid glad en egaal. De formule bevat verzorgende bestanddelen die op langere termijn dan weer goed zijn voor de huid. De mat zwarte verpakking met zilveren accenten vind ik prima passen voor een verzorgingsproduct/primer, mooi. 
Een tube vind ik altijd handig om te doseren, je kiest zelf hoeveel je nodig hebt en dat is niet veel bij deze primer. 

Instant Lift & Blur effect:
- Lift: driedimensionale polysachardiden vormen een dichte film op het oppervlak om de rimpel glad te strijken
- Blur: optische concealers verfijnen de huidkorrel en vervagen oneffenheden

Op lange termijn:
Time-Flash heeft een meervoudige correctie van alle soorten rimpels. Denk aan rimpels door een droge huid, diepe rimpels, rimpels door samentrekking,... Bestanddelen zoals hyaluronzuur, retinoïden en hexapeptide gaan de strijd tegen rimpels aan. 
Het resultaat is een gladde, zachte huid. Fijne lijntjes en rimpels vervagen en worden minder diep. Een klein beetje het botox effect, alleen minder extreem natuurlijk. 

Zoals bij de meeste primers bevat ook Time-Flash siliconen, mocht je huid hier niet tegen kunnen kan je hem best skippen. Mijn huid reageert er gelukkig goed op. De textuur voelt dan ook niet super silicone-achtig aan. Wanneer ik de primer aanbreng merk ik dat hij ook verzorgend aanvoelt en trekt hij makkelijk in de huid. De primer heeft een aangename geur wat ik wel kan appreciëren.
Omdat ik nog geen rimpels heb kan ik nog geen oordeel geven over welk effect de primer hieraan geeft. Mijn huid voelt wel meteen gladder aan en ziet er iets egaler uit na het aanbrengen. Vooral de poriën krijgen een blur effect. Mijn make-up brengt  super smooth aan en blijft ook gedurende de dag mooi zitten. 
Ik ga Time-Flash zeker blijven gebruiken, prima primer en ik hoop mijn huid er net wat egaler mee te krijgen. 

Time-Flash van Filorga is te koop bij Ici Paris XL
Prijs 30ml: €39,90

1 opmerking

  1. Klinkt goed. Ik ben alvast nieuwsgierig hiernaar! Deze moet ik onthouden. Mss wel iets voor de volgende keer ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.