Splash Botanics - de zomercollectie van Zoella Beauty

woensdag 18 juli 2018


Om mezelf al een klein cadeautje te geven voor mijn verjaardag deed ik een bestelling bij FeelUnique enkele weken geleden. Niet enkel bestelde ik de Instant Age Rewind Eraser concealer en Total Temptation mascara van Maybelline (ze zijn daar een stukje goedkoper dan hier!) ook deed ik wat producten van de nieuwe Zoella Beauty Splash Botanics collectie in mijn shopmandje. Ik geef toe dat vooral de verpakkingen mij zo aantrokken, maar naar de geur was ik zeker zo benieuwd. Deze collectie heeft een tropisch kantje wat ideaal is voor de zomer! 


De Splash Botanics collectie bevat zes beauty producten en één toilettasje. Zoals in elke collectie zit er een body mist in, heel wat leuks voor onder de douche en in bad en een body sorbet. Nieuw in deze collectie en iets waar Zoë en haar team lang aan hebben gewerkt is de Lip Oil. 
We moeten het haar nageven, ze scoort echt met de leuke - Instagramwaardige - verpakkingen. De Monstera/bananenbladeren geven de producten meteen een tropische vibe. Ik ben helemaal fan. 
De Splash Botanics geur wordt omschreven als een frisse, groene waterige geur met lichtjes bloemige accenten

DRENCH ME - BUBBLE BATH SOAK
Wie mij goed kent weet dat ik een badmens ben. Ik vind niets heerlijker dan te kunnen ontspannen in een bad dus ging ik natuurlijk voor Drench Me. Dit vloeibaar goedje is mooi roze gekleurd en geeft extra veel bubbels in het water. Drench Me bevat hydraterend kokosnoot water en extract van Lychee
Ik vind de geur heel aangenaam, alleen mocht hij van mij iets sterker aanwezig zijn. Ik ben vrij verwend op dat gebied misschien, maar ik hou van luxueuze geuren die je nog uren nadien in de badkamer blijft ruiken. 

LAGOON LOVE - BATH MILK POWDER
Een leuk extraatje voor in bad is dit bad poeder. Dit witte poeder geeft je bad een melkachtige kleur en zorgt voor net wat meer hydratatie dan Drench Me. 
De geur is hetzelfde, lekker fris en waterig. Ik vind het leuk om de twee te combineren zodat de geur iets intenser wordt. Mijn huid voelt achteraf goed aan, niet speciaal zacht, maar de producten drogen mijn huid ook niet uit. 



SO SOFT - LIP OIL
Sterproduct van de Splash Botanics collectie vind ik toch wel de So Soft Lip Oil. Op YouTube kwam ik een review tegen die de zoete, kersengeur van deze lip olie een beetje 'goedkoop' vond ruiken, maar ik vind dat serieus best meevallen. Mij doet de geur een beetje denken aan van die harde kersensnoepjes die aan een stokje hingen wat ik zeker niet verkeerd vind. 
De lip olie bevat een mix van zoete amandel, jojoba en argan olie om zo de lippen te voeden en hydrateren. 
De applicator brengt fijn aan en de olie voelt zo smooth aan op de lippen! Helemaal niet plakkerig en je lippen krijgen een mooie gloss. 

Benieuwd geworden? De Splash Botanics collectie van Zoella Beauty is ondertussen ook bij Di verkrijgbaar! (De prijzen verschillen er wel in vergelijking met FeelUnique)

Prijs Drench Me - Bubble Bath Soak €9,99
Prijs Lagoon Love - Bath Milk Powder €2,99
Prijs So Soft - Lip Oil €5,99

2 opmerkingen

  1. Ik heb de lip oil, het bath powder en de douchecrème net besteld ;-) Benieuwd naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.