Remington Keratin Protect Intelligent Straightener

zondag 15 juli 2018


Naar aanleiding van hun 80ste verjaardag bracht Remington de Keratin Protect stylingtools uit. Deze stylingtools (waarvan 7 in totaal) bevatten een geavanceerde keramische coating om zo de haren gezond en glanzend te houden. Ik weet dat het niet zo goed is voor de haren, maar ik stijl ze best vaak omdat ik vrij veel slag in mijn haren heb en ze gewoon te wild vallen wanneer ik er niets mee doe. Voor mij is de Keratin Protect Intelligent Straightener een fijne oplossing om zo mijn haren het minst te beschadigen. Ik vertel je er meer over! 


De Keratin Protect Intelligent Straightener bevat een nieuwe gepatenteerde intelligente hittebeschermende sensor die tijdens het stijlen 8x per seconde het vochtigheidsniveau van het haar meet. Op basis hiervan wordt de temperatuur van de keramische coating geregeld. Hierdoor zal deze stijltang nooit een schadelijke dosis hitte toepassen. Resultaat: vijf keer sterker haar en drie keer zoveel bescherming
De keramische coating is geïmpregneerd met keratine en amandelolie. Deze zorgen voor gezond, zacht en glanzend haar

Ik heb best een evolutie van de stijltang meegemaakt. Ik herinner me nog goed dat mijn eerste stijltang (eentje van Babyliss) een klein water reservoir had om zo stoom te maken. Helemaal niet lief voor de haren, maar ik was/ben gek op mooie gladde, stijle haren. Daarna heb ik al een betere versie gehad en mijn laatste stijltang was er eentje met de ionentechnologie die de haren al een stuk minder breekbaar maakt. 

De Remington Keratin Protect Straightener is een mooie upgrade van de stijltang, een mooi design met enkele functies die zeer handig zijn! Je kan de temperatuur aanpassen naar jou haartype. De max. temperatuur is 230° en de min. 160°. Ondanks ik gebleekt haar heb, hou ik de temperatuur meestal ergens tussenin op 200° omdat ik dikke haren heb. De stijltang warmt snel op en geeft dit aan met een pieptoon. Als je de temperatuurboostfunctie wilt inschakelen houdt je de + knop ingedrukt zodat de temperatuur meteen verhoogt naar 230°. Deze temperatuur is wel enkel aan te raden bij onhandelbaar en dik haar. 
Wat ik zelf bijna een must vind bij een stijltang is dat deze vanzelf uitschakelt wanneer je hem voor lange tijd niet gebruikt. Ken je dat gevoel van 'heb ik de stijltang wel uitgezet'? Wel, ik heb dat dus heel erg vaak haha en ik doe hem onbewust ook altijd uit, maar toch twijfel ik vaak. De Keratin Protect Intelligent Straightener heeft gelukkig een automatische veiligheidsuitschakeling wanneer hij 60 minuten niet wordt gebruikt. ERVARING
Ondertussen gebruik ik deze stijltang al een tweetal maanden en ben ik zeer blij met het resultaat. Mijn haren stijlen gaat net wat sneller dan voorheen. De stijltang glijdt makkelijk door de haren en ze voelen nadien zacht aan. Ik merk het vooral aan mijn puntjes dat ze dat ze gespaard blijven van splijten. Dit in combinatie met een hittebescherming en goede verzorgingsproducten uiteraard. Na de Air3D haardroger van Remington ben ik ook verkocht aan de Keratin Protect Intelligent Straightener! 


Prijs Remington Keratin Protect Intelligent Straightener: €79,99


1 opmerking

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.