Darphin - L'Institut Youth Resurfacing Peel

woensdag 11 juli 2018


Na het uitproberen van een sample van dit product had ik het meteen op mijn wishlist gezet. De L'Institut Resurfacing Peel van Darphin zorgt voor een onmiddellijk resultaat na gebruik, ik was zo onder de indruk hoe mijn huid er nadien uitzag dat ik hem vorige maand eindelijk in huis haalde. 


PLANTAARDIGE PEELING
De L'Institute Youth Resurfacing Peel is een milde peeling op plantaardige basis die je huid exfolieert en meteen doet stralen. 
Ik ben altijd fan geweest van peelings en heb er al verschillende uitgetest. Mijn huid verdraagt gelukkig vrij veel, maar moest je een gevoelige huid hebben dan kan je deze beter skippen. Een peeling zoals deze gebruik je ook max. één keer per week. 
De actieve bestanddelen die deze peeling bevatten zijn:
  • Extract van kastanje en toverhazelaar (stimuleren de celvernieuwing)
  • Salicylzuur en Acetylglucosamine (verjongen de huid) 
  • Lactobionzuur en extract van rijstzemelen (exfolieert en verzacht de huid)

RESULTAAT
De huid is meteen glad en de dode huidcellen worden verwijderd. Je ziet onmiddellijk dat de huid straalt en opgehelderd wordt, de textuur wordt verfijnd en poriën verminderen. Een doffe, vermoeide huid krijgt dus meteen een oppepper wanneer je deze peeling gebruikt. 

ERVARING
Wat ik zeer fijn vind aan de L'Institut Youth Resurfacing Peel van Darphin is dat hij zo makkelijk in gebruik is. Eén maal per week breng je de peeling aan op een doordrenkt watje nadat je 's avonds je huid gereinigd hebt en deze helemaal droog is. Ik wrijf zachtjes over mijn gezicht met het watje en vermijd de oogcontouren. Nadien kan je nog een nachtserum/crème aanbrengen zoals in je normale avondroutine. 
Ik heb geen last van irritaties of roodheden, maar ik voel wel dat de peeling zijn werking doet. De geur is vrij straf, maar gelukkig is dat maar voor eventjes. 
Het eerste wat me opvalt wanneer ik de L'Institut Youth Resurfacing Peel heb gebruikt is de jeugdige uitstraling die mijn huid krijgt. Mijn huid straalt helemaal en ziet er on fleek uit! De ochtend nadien ziet mijn huid er tiptop uit en voelt hij lekker zacht en glad aan. Nu ik de peeling al verschillende weken aan het gebruiken ben vind ik mijn huid een stuk egaler geworden en er gewoon beter uitzien. 

Je hoort het al dat ik gewoon helemaal verkocht ben, ik zou nog moeilijk zonder kunnen.


Darphin is o.a. te koop bij IPXL en de apotheek 






2 opmerkingen

  1. Klinkt als een super goed product! Is de prijs het aankopen zeker waard? x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is idd vrij prijzig! Ik probeer er zo zuinig mogelijk mee om te gaan ;) maar vind het zeker de moeite waard. Je ziet meteen resultaat, mijn huid wordt er echt superglad en helder door

      Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.