Picture My Life - November '17

vrijdag 1 december 2017

En toen was november in één keer voorbij. Dit gaat gewoon te snel, maar toch ook oh zo leuk om in de feestmaand te zitten. Voor het eerst in mijn leven zette ik de kerstboom in november, moet kunnen en blijkbaar ben ik helemaal niet de enige. Gezelligheid ten top in ieder geval en mijn excuus was dat ik volgende week in Londen zit en dan ook geen tijd heb dit weekend, want ja koffer maken enz. Ik kijk volop uit naar wat deze maand allemaal in petto heeft en ben al bezig met enkele feestartikels. Nu nog even een terugblik naar vorige maand. 


Mijn herfst favorieten! Op gebied van skincare gebruik ik weer graag serums op basis van olie. Ook de Legendary Fluid van Roger & Gallet vind ik erg fijn in gebruik. Het houdt mijn huid net wat gladder en egaler.
Mijn NARS Sheer Glow foundation vind ik dan weer top nu het kouder is. Oh en die Esaca geur, heerlijk gewoon! 


Brrrr, het werd ineens een stuk kouder dus zonder sjaal zie je mij niet meer rondlopen.


Ik moet me soms inhouden, want mijn voorraad aan kaarsen raakt anders heel snel op. Toch is het moeilijk, vooral met zo'n heerlijke geur als Crackling Wood Fire van Yankee Candle. Hoe ik hem het best omschrijf? Een beetje kruidig, lichtjes zoet en houtig. 


Bo houdt nog steeds niet van foto's nemen haha


Wat is er gezelliger op een zondag dan de kerstdecoratie te gaan bekijken bij Bloemen en Planten Thomas en nadien genieten van een cappuccino. 


Afsluiter van een chill zondag: pannenkoeken bakken! 


Begin november werd ik uitgenodigd voor het Di event. Di krijgt een nieuw logo en de exclusieve merken zoals WAAM, Natura Siberica, Zoella Beauty, ... werden er in de kijker gezet. 



Nog steeds ben ik erg blij dat Zoella Beauty nu bij Di te verkrijgen is. Kijk dan hoe mooi haar verpakkingen er wel niet uitzien. De make-up tasjes zien er ook erg hebberig uit. 


Party time! Saar en Tim waren vorige maand 10 jaar getrouwd en dat moest gevierd worden. Het koppel straalde, mooi om te zien. De inrichting van de zaal was ook on fleek


Ik moest er de dag nadien al vroeg uit, want het werd weer tijd om naar de kapper te gaan. Ik liet enkel mijn uitgroei bijwerken en er ging weer een stukje van mijn haren af. Dat groeit  bij mij toch in één, twee, drie er terug aan.


Et tada.


No shame, ik kan nog steeds genieten van Harry Potter. Mijn favoriet is Harry Potter en de vuurbeker. 


De Rocket Science bath bomb van Lush geeft een erg mooi effect in het badwater. Ik wou er een Instastory van maken, maar toen ik hem ik bad gooide viel mijn iPhone ineens uit. Goed plan, maar hij ruikt in elk geval zalig en zorgt voor een mooi kleurenpalet in bad. 


Nieuw van LOréal zijn de Powermix Shots op maat die je aan je haarmasker toevoegt om zo de ultieme verzorging te krijgen. Snel meer hierover! 


Ik speelde weer wat met make-up. De Rouge Velvet 'Brunette' lipstick van Bourjois blijft mijn grote favoriet. 


Matching met de lipstick heb ik alvast een ruime keuze aan een rode nagellak. Met de Miracle Gel lakken van Sally Hansen ben ik alvast klaar voor de feestdagen. 


Alexia werd gedoopt waar ik als trotse meter deel van mocht uitmaken. Het was een gezellige namiddag en 's avonds gingen we nog uiteten. Ik ging voor steppegras, iets wat ik zelden eet (tegenkom) dus nu wat het de moment. 


Ik kan zo genieten van warme chocolademelk met marshmallows! 


Wanneer ik mijn nichtjes van school ga halen hou ik steeds een knuffelmomentje na het eten. 


Onderweg naar Toverland met mijn zus en de kindjes, want de Sint kwam langs. Alyssa wordt zo snel groot! Haar voorste tandjes zijn er nog niet zolang uit en de nieuwe beginnen er al uit te komen! 


Tijd voor koffie! Alleen was het een tegenvaller, veel smaak had de koffie niet. 


Ik ging mee de zweefmolen in! 


Het Detox Micellar Water van Mylène is al eventjes in gebruik en bevalt me goed! 


Ik spotte deze Tony's Chocolonely reep met Pretzel en toffee bij AH. Geen idee of hij nieuw is, maar hij was me nog niet eerder opgevallen. Wel een topcombo! Ik ben verslaafd. 


En toen was het zover: de kerstboom zetten. Altijd een hele verhuis, want zowel mijn kerstboom als decoratie staat bij de mama. 


Ondertussen is hij klaar, alleen wil ik nog graag een rode ster om bovenaan te zetten. 


Omdat ik zo een kerstaddict ben bestelde ik Tanya's Christmas van Tanya Burr. Echt een heerlijk boek, met heel wat DIY's en recepten. Omdat het zo simpel was besloot ik zelf mijn sinaasappels te drogen. 


Het resultaat! Ik zou alleen nog essentiële oliën willen toevoegen.


Eindelijk kan ik vandaag aan de adventskalender(s) beginnen! De laatste week begon het toch serieus te kriebelen. Vooral toen ik die van Rituals ineen ging zetten, zo benieuwd wat er allemaal in zal zitten. Volg zeker mijn Instagram stories als je mee wilt aftellen naar Kerst! 



5 opmerkingen

  1. Weer zulke mooie foto's! Ik weet niet of je ondertussen al een rode ster hebt voor op je kerstboom, maar ik heb er eergisteren in de Brico hier in hasselt zien liggen!!! Rode glitterende sterren :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh thanks voor de tip! Ik ga dit weekend normaal op zoektocht. Dat glitter-deel spreekt me alvast erg aan ;)

      Verwijderen
  2. Weer zo leuk om dit te lezen!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel wat mooie foto's en veel leuk leuks zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.