Huda Beauty | Obsessions Mauve palette

woensdag 27 december 2017


Ook nog aan het bekomen van de vele kerstdiners? Ik probeerde het gisteren een stuk kalmer aan te doen en besloot een quinoa salade te maken met de overgebleven groenten. Dat compenseert al een beetje met die extra calorie├źn van de voorbije dagen. Vandaag nog richting fitness gaan en dat komt normaal wel goed! Mijn kerst was erg gezellig met mijn familie en de cadeautjes zijn altijd een pluspunt. Dit jaar besloot ik niet mijn typische kerstlook te maken met goud en rood. Grote reden hiervoor is mijn nieuwe aanwinst van Huda Beauty, I'm obsessed. Na het Huda Beauty Rose Gold eyeshadow palette was ik benieuwd naar meer. Ook al is het nieuwe Desert Dusk palette een plaatje, ik moet soms keuzes maken en weten dat ik al een overdosis aan oogschaduw heb. De compacte Obsessions paletten leken daarom eerder mijn ding voor nu. In totaal zijn er vier varianten en ook al stond het Warm Brown palette op mijn wishlist, ik ging met het Mauve palette naar huis. 
Het Obsessions Mauve palette is een mooie mix van paars, mauve en bordeaux tinten. Het mini palette bevat 9 oogschaduws waarvan 6 matte tinten en 3 glanzende,metallic tinten. Persoonlijk hou ik ervan wanneer er meer matte oogschaduws in een palette zitten, omdat ik deze vaker gebruik en liever enkel een accent leg met een glanzende tint. 


Wat de Obsessions paletten bijzonder maakt is dat ondanks de paletten compact zijn en erg licht aanvoelen je er toch veel voor terugkrijgt. De oogschaduws bevatten een hoge pigmentatie en zijn makkelijk te vervagen. 
Mij lijkt het palette erg fijn om mee te nemen op vakantie, omdat je er best wel veelzijdige looks mee kan maken en het weegt dus bijna niets. Dat het een spiegel bevat is ook mooi meegenomen. 


Swatches Huda Beauty - Obsessoins Mauve 


Look met Huda Beauty Obsessions Mauve palette (op mijn lippen draag ik trouwens de McCall lipstick uit de Maybelline x Gigi Hadid collectie in combinatie met het Soar lippotlood van MAC)

Ik weet alvast welk palette ik de komende tijd continu ga gebruiken. Helemaal fan hierzo! De pimentatie is inderdaad top en je kan de kleuren nog een beetje opbouwen als je ze graag nog wat intenser wilt. Bij donkere matte oogschaduwkleuren vrees ik er altijd voor dat ze moeilijker te blenden zijn, maar ik vind deze zalig om mee te werken. Sommige kleuren zijn wel iets poederiger, maar mits wat voorzichtigheid heb ik weinig last van fall-out. 
De glanzende, metallic kleuren zijn in mijn ogen beter dan die in het Rose Gold palette zitten. Het effect is intenser en vooral in combinatie met Fix + van MAC vallen ze extra op. 

Ik kocht het Huda Beauty Obsessions Mauve palette bij Selfridges in Londen voor £25 (ongeveer €28), maar je kan het online ook vinden bij oa. Cult Beauty. 8 opmerkingen

 1. Ik vind zulke kleuren echt geweldig. Mooie look heb je ermee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooi palette!
  Ik heb al veel positieve verhalen gehoord over de paletten van Huda beauty.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw wat een prachtige look! Dit palette is echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit echt een mooi palette, wil m zelf ook nog heel graag! Prachtige look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie pigmentatie. Je look is prachtig geworden. Denk dat ik ook eens naar de palettes ga uitkijken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt er een hele mooie look mee gemaakt :D x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.