Opleiding wimperlifting - Wellness Academie

zaterdag 30 december 2017


Ik heb altijd een haat-liefde verhouding gehad met mijn wimpers. Ja, ze zijn lang waar de meeste van dromen, maar ze krullen voor geen meter. Mijn wimperkruller is dan ook mijn meest gebruikte tool in al die jaren en ook al is het misschien niet goed voor ze, ik kon moeilijk zonder. 
In samenwerking met Wellness Academie mocht ik een opleiding bij hen volgen. Ik moest niet lang kiezen, de opleiding wimperlifting leek me superinteressant en na mijn opleiding schoonheidsverzorging die ik jaren geleden volgde leek dit me een mooie aanvulling.
Het is ook een behandeling die erg populair is op dit moment naast de wimpersextensions.
Ik vertel je vandaag mijn ervaring! 
De opleiding wimperlifting wordt steeds in een kleine groep (ongeveer 12 personen) gegeven zodat er voldoende aandacht kan worden besteed aan iedereen. Onze lieve docente Mieke is een ervaren schoonheidsspecialiste en deed alles goed voor + ze gaf steeds voldoende uitleg. Na een korte theorie gingen we al snel over naar de praktijk. We werkten op elkaar en mijn blog bestie Steffi volgde de opleiding samen met mij wat erg leuk was! 
Om je de wimperlifting in het kort uit te leggen: je eigen wimpers worden voorzien van een mooie, natuurlijke krul die tot zo'n zes weken houdt. Ook worden de wimpers geverfd zodat je gerust zonder mascara de deur uit kan. 
Het is eventjes wennen om alles onder de knie te krijgen, omdat je ook heel precies moet werken, maar dat vlot gelukkig wel snel. We leerden o.a. met siliconen pads te werken, de onderste wimpers correct af te plakken,... Een wimperlifting zetten duurt zo'n drie kwartier tot een uur aangezien de producten steeds de nodige inwerktijd moeten krijgen. 
Het resultaat was meteen een groot succes bij iedereen. Ik was erg tevreden met mijn gekrulde wimpers vooral toen ik terug mascara kon op doen (de eerste 24-48u wordt contact met water en het dragen van make-up afgeraden). Het effect is dan nog mooier, omdat ik van mezelf niet zo'n volle wimpers heb. 


Mijn ervaring met de Wellness Academie was zeer aangenaam en ik zou in de toekomst zeker nog een opleiding bij hen willen volgen. Ze hebben er alvast een ruim aanbod aan beauty opleidingen. Neem zeker eens een kijkje op hun website voor meer informatie.2 opmerkingen

  1. Gaaf dat je die opleiding hebt gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, ik wist niet dat de wimperextentions zo lang bleven zitten. Ik wil misschien zelf ook een cursus wimperextentions volgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.