Too Faced - Chocolate Bar palette review + look

zondag 7 september 2014



Wie mij een beetje kent weet dat ik dol ben op chocolade. Zet mij een hele maand op dieet, zonder een stukje chocolade kan ik gewoon niet. Gelukkig eet ik vooral pure chocolade en hoe meer cacao percentage hoe gezonder dus eigenlijk mag het wel! 
Een palette naar mijn hart en dat al maanden op mijn wishlist stond kocht ik eindelijk op vakantie. Nu ik nog eens een Sephora binnen kon wandelen mocht ik die kans niet aan me voorbij laten gaan hé! Yep, ik heb het over het Chocolate Bar palette van Too Faced.



Ik moest even nadenken, maar dit is wel degelijk mijn eerste aanwinst van Too Faced. Geen idee waarom ik er nooit eerder iets van heb gekocht, waarschijnlijk door het gebrek aan Sephora's en hun make-up is ook wel aan de prijzige kant, maar is het o zo waard. 
De verpakking is er in ieder geval eentje om op te eten. Het palette doet me meteen aan een reep chocolade denken en dat niet alleen: hij ruikt ook naar chocolade! En dan echt naar zo een verslavende geur waar je de hele dag aan wilt sniffelen.



Het palette sluit magnetisch en bevat 16 oogschaduwkleuren die gebaseerd zijn op chocoladetinten. Er zitten zowel matte als shimmer kleuren in. Ze zijn trouwens ook allemaal verwerkt met echte cacao poeder. Ik checkte de ingrediëntenlijst en dat klopt inderdaad!



Van links naar rechts: Gilded Ganache - White Chocolate - Salted Caramel - Marzipan - Semi-sweet - Hazelnut - Crème Brulee - Haute Chocolate


Van links naar rechts: Milk Chocolate - Black Forest Truffle - Triple Fudge - Strawberry Bon Bon - Candied Violet - Amaretto - Cherry Cordial - Champagne Truffle


Serieus, wie bedenkt al die namen? Ik krijg nu al weer zin in wat lekkers! Zoals je ziet zijn alle kleuren alsook de matte intens gepigmenteerd. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig en je kan zoveel richtingen uit met dit palette. Ook zijn ze een plezier om mee te werken. Ze blenden erg fijn en je hebt geen last van fallout. 


Mijn ooglook die ik ermee heb gemaakt en waar er nog vele van zullen volgen. Ik had achteraf pas door toen ik de foto's op de laptop zette dat er wat mascara vlekken op mijn ooglid zaten. Boehoe.


Ik gebruikte Salted Caramel samen met een beetje Semi-Sweet in mijn crease met daarover Cherry Codial. Op mijn bewegend ooglid bracht ik Strawberry Bon Bon aan. 


White Chocolate bracht ik onder mijn wenkbrauw aan. Champagne Truffle in mijn binnenste ooghoek als highlighter en Cherry Codial onder mijn oog.


Ik word helemaal vrolijk van dit palette. Misschien dat de chocolade geur hier ook wel wat mee te maken heeft, maar ik ben verliefd op alle kleuren. Ik zie een serieuze verwaarlozing van mijn andere paletten aankomen.



Het Chocolate Bar palette van Too Faced is te koop bij Sephora voor €44,95

16 opmerkingen

  1. hij is geweldig! ik wil hem ook graag in huis, ik denk dat ik hem eind deze maand in Spanje koop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look is het geworden, echt perfecte herfstkleuren al.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waaw die kleuren! Echt een prachtig palette :) Ik wil ook wat van Too Faced, maar idd, online bestellen is meteen zo'n grote stap vind ik

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij is prijzig, maar wel heeel erg mooi! leuke look ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een prachtig palet. Een investering waard imo.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, alleen al de verpakking doet me smelten, maar het is echt een supermooi pallet :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt, iedere keer dat ik een review over dit palette lees word ik meer en meer verliefd <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het echt leuk dat hij ook naar chocolade ruikt :o Knappe ooglook trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel erg mooie Palette :)
    Mooie ooglook!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind het leuk dat je op je foto ook echt chocolade als decoratie hebt gebruikt haha ! Mooie ooglook, iets dat ik zef ook zou dragen !x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind deze zo mooi, ooit hoop ik hem ook te hebben haha x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie look! Zou hem nog wel graag willen aanschaffen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooi palette :)! Geniaal dat het palette ook effectief ruikt naar chocolade :p.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.