Victoria's Secret - Forever Pink 'Pink Tuberose & Pear' Body Mist

zaterdag 13 september 2014


Je kent ze zeker wel de Body Mist van Victoria's Secret. Na ze overal online tegen te komen heb ik eindelijk mijn eerste Body Mist in bezit. Enkele jaren terug was ik in New York en ik heb nog steeds spijt dat ik er toen geen heb meegenomen. Toen ik op de luchthaven van Corfu was twee weken geleden maakte mijn hart een sprongetje toen ik een mini stand van Victoria's Secret zag staan. Er waren maar twee soorten Body Mists aanwezig, maar ik was meteen verkocht aan Pink Tuberose & Pear! De Pink Tuberose & Pear Body Mist kan geen mooier kleurtje hebben wat mij betreft en straalt meteen iets vrouwelijks uit waar het bij VS om draait. Deze Body Mists zijn bedoelt als hydraterende verfrissing met een lekker geurtje. Ook al is het geen parfum toch blijft hij redelijk lang hangen. Enkele uurtjes kan ik genieten van deze heerlijkheid, want ja Pink Tuberose & Pear heeft aan de ene kant een fuitige geur. Ik ruik er wel een stukje peer in terug, maar aan de andere kant ruikt hij ook bloemig, perfecte combinatie.

De Body Mist bevat AloĆ« Vera voor het verfrissend, hydraterend effect en kamille voor een kalmerend effect.  Hij is zalig om na het douchen te gebruiken, maar ik gebruik hem soms ook gewoon overdag. Zelfs voordat ik ga sporten, ja het klinkt misschien raar, maar dat wil ik ook graag goed ruiken haha. Hij geeft me gewoon een zalig, fris gevoel. 

Ik betaalde iets van €15 voor deze Body mist. Ze bevatten 250ml waar je echt een hele tijd mee doet dus de prijs vind ik niet teveel. 
Heb jij een Body Mist van Victoria's Secret? En zo ja, welke geuren zijn nog aanraders? 

8 opmerkingen

 1. Ik heb een andere van Victoria Secret, ik vind ze zooo ontzettend fijn he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, deze lijkt me echt heerlijk met peer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze variant ken ik niet ik heb wel 4 andere geuren van VS maar heb geen idee wat de namen zijn :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze ken ik nog niet. Hij ziet er echt super mooi uit. Een mooier kleurtje had je je inderdaad niet kunnen wensen. Het geurtje klinkt lekker. Ik houd sowieso wel van peer-geurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil en moet er gewoon ook nog een hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.