The Balm - Frat Boy blush

dinsdag 23 september 2014Nog maar enkele weken terug opende er een Di in Hasselt. Totaal onverwacht wat het des te leuker maakte natuurlijk. Voor wie nog niet bekend is met de winkel: je kan Di het beste vergelijken met Kruidvat, al hebben ze er alleen beauty en verzorgingsproducten en merken die je niet overal vind zoals The Balm! Hier en daar ben ik The Balm online tegengekomen en met al die enthousiaste reviews was ik zelf heel benieuwd. 


Ik moet zeggen dat Di in Hasselt erg mooi ingericht is en het aanbod wat ze hebben is gewoon indrukwekkend. The Balm kreeg een extra groot schap en springt ook meteen in het oog met hun ├╝ber-coole retro verpakkingen. 


Ik mocht mezelf nog eens verwennen met een nieuwe blush. Blush is iets wat ik niet enorm vaak koop, omdat ik wel tevreden ben met de kleuren in mijn stash, maar toch wou ik weer eens net iets anders. 


Frat Boy is een roze, perzik kleurige blush. Hij is mat en heel goed gepigmenteerd. Je hebt maar een beetje nodig op je kwast dus dat werkt al meteen zuinig! 


Frat Boy is zo'n blush die iedereen wel afgaat. Hij oogt heel natuurlijk en dat vind ik net zo mooi aan hem. De blush is makkelijk te blenden en blijft ook een hele dag op zijn plek. Lo-ving it!
Frat Boy van The Balm is bij Di te koop voor €12,99

13 opmerkingen

 1. Echt een heel mooie blush :)! Er staat al lang een The Balm product op mijn wishlist :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie zachte blush, staat je erg mooi die kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh hij ziet er prachtig uit, zou ik ook nog willen hebben hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige blush! Ik moet me altijd inhouden als ik de Di binnenkom haha :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige blush! Hij ziet er echt heel erg natuurlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.