Clarks Katelina Bay enkellaarsjes

woensdag 17 september 2014Ik ben ondertussen al enkele jaren op zoek naar de perfecte enkellaarsjes. Meestal vind ik net mijn ding niet in schoenwinkels of zitten ze slecht. Hoge hakken vermijd ik dan ook vaak, omdat ik de meest moelijke voeten ooit heb en het vaak voelt alsof ik door de hel aan het gaan ben als ik dan toch eens pumps wil proberen. Een klein half jaar geleden waagde ik me toch om nude pumps te kopen van Clarks. Ik zag ze in de winkel, vond ze meteen geweldig en bij het passen had ik nooit verwacht dat ze zo fijn zouden zitten. Ik snuffelde dus wat rond online en vond deze te gekke enkellaarsjes van Clarks, bestellen maar!Ze zijn helemaal hoe ik ze wou, zwart suède met (een niet te dunne) hak van 9cm. 
Wat Clarks schoenen zou fijn maakt is de voorgevormde zool met zachte kusentjes die in de schoenen zit. Hierdoor hou je het veel langer uit op je hakken, want het zit echt comfortabel. Ook een pluspunt voor mezelf is dat je bij Clarks kan kiezen voor een standaard pasvorm of net een brede. Aangezien ik nogal brede voeten heb en het erg pijnlijk is in smalle schoenen vond ik dit een verademing. Je ziet er trouwens niets van aan de schoen zelf. 


Ook met mijn 41 vind ik het positief dat mijn voeten hier niet huge in lijken! Dit is zelf het eerste paar schoenen waar ik me hier zeker niet aan stoor, want mijn voeten lijken nu normaal haha. 
Ze vallen ietsje groter, maar in de herfst/winter ga ik toch alijd kousen of sokken dragen dus dan zitten ze wel perfect. 


Sorry voor de niet zo duidelijke foto's, maar zo heb je een gedacht hoe ze eruit zien als ik ze aan heb. Ik ben er erg blij mee! Ze zijn wel een kleine investering, want ze kosten €110, maar dat geef ik er graag aan uit als ik dan weet dat mijn voeten geen pijn hoeven te lijden! 


10 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.