Dr Van Der Hoog - Yummy Yoghurt

vrijdag 5 september 2014Zeker één keer per week plan ik een me-time momentje in met een heerlijk gezichtsmasker. De laatste tijd gebruikte ik vooral het Seaweed masker van TBS, omdat ik zo'n last heb van onzuiverheden, maar ik wou eens iets anders.  Aangezien ik het Yummy Yoghurt masker van Dr Van Der Hoog hier al veel te lang liggen had werd deze het maskertje van de week! Het Yummy Yoghurt masker is één van de nieuwere maskers uit de collectie van Dr Van Der Hoog. Hij is rijk samengesteld met lucuma en yumberry extract (die beide tot de superfoods gerekend kunnen worden en dus goed zijn voor de huid). 
Het yoghurt extract 'yoghurtene' verhoogt het vochtgehalte in de bovenste huidlagen waardoor je huid zachter aanvoelt. Het verzacht rimpels en verbetert de stevigheid van de huid. Rijk aan Vitamine A, B1, B2, B5 en B6, die de celvernieuwing stimuleren met een gezonde, gladde huid als resultaat. 
Yummy Yoghurt ruikt niet erg naar yoghurt, maar ziet er zo wel uit. Ik kan de geur moeilijk plaatsen, maar vind hem wel heel lekker en ontspannend.


Resultaat? Een zacht, gehydrateerde huid die er gezond uitziet. Dat hij mijn huid verstevigd heb ik niet echt gemerkt, maar het voelt wel iets gladder aan na gebruik. 
Erg fijn dus!


Verwen jij jezelf vaak met een masker?

11 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.