Picture My Life - September #21

dinsdag 30 september 2014


Pfoe, wat is september snel gegaan. Ik keek wel al wat uit naar de herfst, maar de donkere dagen waar het vroeg donker is komen er ook weer aan en dat vind ik toch heel wat minder. Laten we daar nog maar niet aan denken, er zijn ook leuke dingen aan natuurlijk. De prachtige kleuren van de bomen en de gezelligheid binnen maken dat dan weer goed. 
Maar voor we helemaal de herfst induiken neem ik je nog mee naar mijn afgelopen maand. Havermout-dadel koekjes vind ik nog altijd zó lekker en maak ik ook vaak. Het is mijn gezonde treat! 


Ook maakte ik een iets gezondere versie van pizza, plus helemaal vegetarisch. Vroeger at ik vaker vegetarisch en ik wil dit wel terug meer doen. 


Producten die ik gebruikte voor een look.


En tada. 


Ik heb het lopen weer opgenomen. Ik ga niet zeggen dat het al vlotjes gaat, maar het is een begin. 


Midden september eindigde ik mijn revalidatie programma in het ziekenhuis en ik nam zelfgemaakte chocolate chip cookies mee voor de kinesisten. Dit recept komt van Foodgloss en amai, ze waren echt té lekker. Ik vond het best jammer dat ik er niet echt voor mij overhad, haha. 


Ik hou van Dorset Cereals en dan vooral van de Honey Granola! Nu zag ik dat ze ook havermout met honing hadden en zes mini meusli en granola pakjes. Ook probeerde ik de sweet & salty popcorn, al vond ik de combinatie het net niet.


September is kermismaand! Begin van de maand was het Tongeren kermis en daar gaan we altijd met de familie naartoe (de mama woont in Tongeren). Nu mijn nichtje wat groter is genieten we mee van haar enthousiasme. Ik greep voor haar de 'It's so fluffy!!' eenhoorn uit Despicable Me. Eerste keer raak, doe me dat maar eens na! 


Bij de kermis horen natuurlijk smoutebollen, nomnom!


Soms koop ik eens een boeketje rozen om het hier wat op te fleuren. Deze bleven echt bijna twee weken mooi. 


En toen was het kermis in Hasselt. Ik ben er niet zolang gebleven, maar het leukste vind ik het spookhuis dat er elk jaar weer angstaanjagend uitziet. 


Het vuurwerk mocht ook niet ontbreken. Deze vallende sterren of hoe je het ook moet noemen vind ik het mooist. 


Voor één keer eens geen pakketje voor mij, maar voor onze Bo. Bij Dag Allemaal kon je 4 weken sparen voor een verwenpakketje voor je hond of kat en dat vond Bo maar al te leuk. Nu het morgen oktober is begin ik al serieus af te tellen naar Halloween! Ook ga ik naar de Ikea deze maand voor wat nieuws in mijn woning, maar daar lees je zeker nog wel meer over. 

12 opmerkingen

 1. Leuke pics. Wij hebben van ver nr het vuurwerk gekeken. Mijn lief woont net op de stadsgrens :). Was fun (alhoewel we niet veel ervan hebben gezien, haha!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Oh oliebollen! Daar heb ik zo'n zin in haha. En die variant van de pizza lijkt me ook erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga de honey granola van dorset eens proberen, ik had nu de spelt en die vond ik niet zo bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en ik zie veel lekkers voorbij komen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! De havermout-dadel koekjes lijken me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke foto's! Ik vind die Sweet and Salty-popcorn van Propercorn net héérlijk, alleen vind ik 'm nergens in mijn buurt :-(.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's. Die havermout-dadel koekjes van jou zien er wel echt goed uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's en ahw je nichtje is echt te schattig en vooral met de eenhoorn van Despicable Me! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's :D! Je nichtje ziet er ongelofelijk schattig (en blij!) uit met haar kersverse eenhoorn :)! Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar die chocolate chip cookies :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waar heb je die kleine doosjes Dorset gevonden? Ik ben ook dol op de honey granola, maar ze hadden hem laatst niet in de AH :'( boehoe, maar als kersenliefhebber heb ik dan de Super Cranberry, cherry & almond muesli eens gekocht, ook niet slecht, al ben ik niet zo'n liefhebber van de rozijnen die er ook tussen zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de Carrefour Planet in Kuringen. Ze zijn er niet altijd denk ik, want er staan vaak nieuwe soorten die ik nog niet ken. Ik ben ook niet wild van rozijnen, die zitten ook in enkele van de kleintjes jammer genoeg :)

   Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.