Opgemaakt - Augustus

donderdag 4 september 2014



Binnenkort ga ik ipv de lenteschoonmaak een herfstschoonmaak houden. Er moet hier wat opgeruimd worden ten huize Griet. Ik krijg bijvoorbeeld niets nieuw meer in mijn kleerkast (en toch heb ik nooit iets om aan te doen, ken je dat?). Op gebied van kledij doe ik echt niet snel iets weg, maar toch moet dit eens gebeuren. Ook het beauty gedeelte wordt dan aangepakt. Producten die ik niet (meer) ga gebruiken geef ik weg of belanden in de vuilbak. Hier ben ik al wat beter in, want deze producten zijn weer richting vuilbak morgen gaan. 



  • Garnier Perfect Blur: Hier heb ik echt een hele tijd mee gedaan! Erg fijne primer. Je kan de review ervan hier terugvinden. Opnieuw kopen? Op dit moment nog niet, want ik heb nog andere primers die opmoeten.
  • Payot Gel Démaquillant D'Tox: Dit merk leerde ik door de Deauty box kennen en ben er wel tevreden over. Deze gel reiniger met pompelmoes extract ruikt lekker en reinigde mijn huid zacht en prima. 


  • Avène Aftersun Repair Lotion: Deze heb ik vorige zomer eigenlijk het meest gebruikt, maar nu heb ik het kleine beetje wat er nog inzat helemaal leeggemaakt. Ik vond hem erg verfrissend op mijn huid na een dagje zonnen. 
  • No-Ad SPF30: Hij ziet er vooral na-een-weekje-vakantie-gebruik uit haha. Deze zonnebscherming zat in de BG goodiebag en verraste mij, want hij heeft niet alleen een heerlijke geur ook voelt hij niet vettig aan op mijn huid. Altijd een pluspunt voor een zonnebescherming! Kopen? Volgende zomer misschien wel ja!


  • L'Occitane Cherry Blossom handcrème: mijn voorraad aan L'Occitane handcrèmes begint iets of wat te krimpen. Dit is zeker een geur die ik opnieuw zou kopen, óverheerlijk!


  • L'Oréal Expert Powerdose Contrast: Hier schreef ik een tijdje terug over. Beste boost voor mijn haren ooit! Ik heb nu twee andere soorten van deze flesjes meegenomen, want deze verkopen ze volgens mij niet meer bij Florale. Aanrader!



7 opmerkingen

  1. Mooie producten heb je opgemaakt! Ik ga begin november naar Valencia en hoop dan stiekem ook nog zonnecrème nodig te hebben ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie producten heb je opgemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne productjes! :D Ik heb ook eens zin om een goede schoonmaak te houden maar 't is toch altijd lastig om producten weg te gooien :(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke producten, vooral naar de handcrème ben ik erg benieuwd!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toffe producten, die primer van Garnier lijkt me fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je mooie producten opgemaakt :)!
    Ik ben ook me voorraad aan het opmaken, maar het is soms moeilijk om niks nieuws te kopen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie producten, die handcrèmes van l'occitane zijn echt zalig :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.