Urban Decay - Naked 3

vrijdag 14 februari 2014


Ik had even getwijfeld, het Naked 3 palette leek me niet meteen te bekoren tot dat er swatches en looks tevoorschijn kwamen. Hij kwam op mijn wishlist terecht en enkele weken terug toen het palette terug in stock was bij HQ Hair bestelde ik hem meteen. Mijn rekening keek me even boos aan, maar ik beloofde deze maand braaf te zijn en legde me een no-buy op. Tot MAC in Hasselt opent op 1 maart, sorry maar dat is gewoon echt een uitzondering haha.
Kijk even mee naar wat dit palette verschilt met zijn voorgangers.
Het Naked 3 palette bevat opnieuw 12 oogschaduws die allemaal erg draagbaar zijn. Enkel Blackheart is hier de donkere uischieter: hij is mat net niet zwart en bevat rode glitters. 
Wat me meteen opviel was de rozige kant van dit palette. De meeste kleurtjes hebben wel een roze ondertoon dus daar moet je voor zijn, al zijn het zeker kleuren waar je veel kanten mee op kunt.  


Ik heb enkel het Naked 2 en Naked basics palette (het Naked 1 palette wil ik ook nog wel steeds hoor) dus kan hem daarmee vergelijken. De verpakking is ongeveer hetzelfde Een metalen doosje van stevige kwaliteit. In tegenstelling tot het Naked 2 palette sluit dit palette wel beter, want als ik mijn palette dichtdeed dan stond één kant vaak nog open. Blijkbaar een probleem bij Naked 2, maar dat hebben ze nu dus opgelost. 


Van Links naar rechts: 
Strange - Dust - Burnout - Limit - Buzz - Trick


Nooner - Liar - Factory - Mugshot - Darkside - Blackheart

De lichtere kleuren vallen op mijn bleke huid wat weg, maar de pigmentatie is zeker prima zoals we van Urban Decay gewoon zijn! Waar mijn hart meteen een vreugdesprongetje maakte bij de swatch is Liar en Mugshot. Twee prachtige shimmer kleuren: Liar is bruin met een rozige ondertoon en Mugshot is eerder taupe paars.
Ook de matte kleuren Nooner en Limit vind ik erg mooi.

Bij het Naked 3 palette zit een kwast die je aan beide kanten kan gebruiken. Eerlijk gezegd heb ik die uit het Naked 2 palette nog niet aangeraakt, maar dat komt door de gewoonte die ik heb om mijn eigen kwasten te gebruiken en dan vergeet ik al snel dat deze erbij zit. 


Er zat ook een sample in van vier oogschaduwprimers. De orginele Primer Potion is er eentje die ik al verschillende jaren gebruik ondertussen. Wel leuk om ook de andere te kunnen proberen. 

Ik ben erg blij dat ik hem heb gekocht, want dit is er eentje waar ik veel aan ga hebben + de kleuren vind ik onwijs mooi. 
Dit weekend komt er zeker een look van online! 

Zijn er nog Diehard Naked palette fans?

11 opmerkingen

 1. ben superbenieuwd naar een look! ik zit er zelf ook al eeuwen over te twijfelen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan mijn jaloezie niet eens uitdrukken nu, ik wil hem ook zo graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dit palette zo graag! Nog even sparen :) Wat een mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik twijfel nog steeds zo erg of ik hem zou bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het product wel echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb Naked 1 en Naked Basics,
  ik twijfel nog of ik deze ook zou kopen,
  de kleurtjes overtuigen me toch nog niet helemaal. Naked 1 vind ik mooier, maar ik ben wel benieuwd naar de ooglook. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.