Hema - shoplog

dinsdag 4 februari 2014


Als op zondag de winkels in Tongeren open zijn dan ga ik vaak eens een kijkje nemen aangezien mijn mama daar woont. Een kleine wandeling is goed voor mijn rug op dit moment dus waarom de wandeling niet wat aangenamer te maken door de stad in te gaan. Het was eigenlijk de bedoeling om niks te kopen, maar je kent dat wel. Gaan we de Hema eens in? Ok, niet dat ik iets nodig heb tot dat ik wel allerlei leuks zag.

Het is eigenlijk maar een mini shoplog, maar ik wou toch even laten zien wat ik gekocht heb. 


Allereerst de Costmetic Brush Cleaner.
Toen ik Nikkie Tutorials er zo enthousiast over bezig hoorde zette ik hem instant op mijn lijstje. Buiten mijn kwasten reiniger van MAC heb ik nooit een andere geprobeerd. Het irriteerde me wel vaak dat als ik een kwast met witte haren gebruikte, zoals mijn pencilbrush, ik de kleur er heel erg moeilijk uitkreeg. Volgens Nikkie zou dit met deze reiniger veel beter gaan dus ik ben erg benieuwd. Hij kost 5,50€. Ik weet niet meer precies de prijs van die van MAC, maar hij is zeker het dubbele. 


Nu ik een douche heb in mijn nieuwe woning vind ik het heerlijk om allerlei doucheproducten uit te testen. Ik vind doucheschuim heerlijk, maar heb enkel die van Rituals geprobeerd en die zijn iets te prijzig om altijd te kopen dus laten we hopen dat deze foaming shower gel van Hema gelijkwaardig is! Prijs: 4,25€


Ik heb al even geen maskertjes gekocht en van Hema heb ik er nog nooit eentje gehad. Mijn keuze ging naar het Dead Sea Mask aangezien ik vaak kamp met onzuiverheden. Hij was 1,75€.

Reviews volgen!

7 opmerkingen

 1. Leuke aankopen, ben benieuwd naar het masker en de brush cleanser!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke aankopen die brush cleanser is fijn heb hem ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke aankopen, ik ben erg benieuwd naar die brush cleanser!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De brush cleanser van de HEMA vind ik zelf erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke aankopen heb je gedaan!
  Die brush cleanser lijkt me een fijn product, die ga ik ook maar eens halen.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel benieuwd naar die foaming shower gel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De brush cleanser heb ik ook en hij werkt erg goed :) Goed dat je wandelt. Het werkt voor mij ook heel goed voor mijn rug :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.