MAC - Pro Longwear Concealer

woensdag 26 februari 2014


Ook al ben ik al aan het wegdromen voor mijn volgend bezoekje aan MAC in Hasselt, eerst moet ik mijn aankoopjes van zaterdag nog reviewen. Allereerst de Pro Longwear Concealer. Eentje die al even op mijn lijst stond doordat hij zo geprezen wordt door mening beautybloggers. Ik heb zo periodes dat ik geobsedeerd ben door concealer wat nu weer het geval is. Voor mij moet een goede concealer dekkend genoeg zijn, maar hij moet ook makkelijk aanbrengen en niet in de lijntjes kruipen. Eens zien als de Pro Longwear Concealer hieraan voldoet. De MAC Pro Longwear Concealer is een vloeibare concealer met een matte finish. MAC zegt zelf dat hij een matige tot volledige dekking geeft en tot 15u blijft zitten. 
Ik heb de kleur NW20, een kleur die net wat lichter is dan mijn foundation, omdat je het gebied onder je ogen wat wil ophelderen voor een frisse look.


De verpakking van de Pro Longwear Concealer ziet er netjes uit zoals we van MAC gewoon zijn. Het is een glazen flesje met een zwart pompje. Een nadeel is wel dat je met één pompje net wat teveel concealer hebt voor beide ogen. Links: zonder concealer
Rechts: met de Pro Longwear Concealer


En hier een afgewerkte ooglook met de Pro Longwear Concealer.
Ik heb deze foto's 's morgens gemaakt zodat er zeker een hoeveelheid wallen aanwezig waren haha.

Mijn mening over de Pro Longwear Concealer:
Ik zag dit meteen al in de MAC Store toen de verkoopster hem aanbracht, beste dekking ooit voor een vloeibare concealer (voor zover de concealers in mijn stash)! Voor mij is dit echt meer dan een matige dekking, want ik krijg hier mijn huid onder de ogen mooi egaal door. Ook vind ik het erg positief dat hij een matte finish heeft. Ik breng hem het liefst met mijn vingers aan zodat het niet zo opvalt dat je een laagje concealer op hebt, dat verdeelt mooier.
Hij kruipt niet in de lijntjes en hij blijft voor mij een hele dag perfect zitten nadat je hem met poeder hebt gefixeerd.
Ik kan dus wel zeggen dat ik een nieuwe liefde heb bijgevonden! 

De Pro Longwear Concealer van MAC kost voor een flesje van 9ml 18€

15 opmerkingen

 1. Mooi effect! Echt verslavend zo'n concealer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze ook zo mooi, iedereen heeft het er over haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de mijne inmiddels al een half jaar (en hij is nog lang niet op) Ik gebruik hem ook iedere dag voor mn ogen! Heel fijn, het enige wat ik echt vervelend vind is dat pompje.. Het komt er niet gedoseerd uit..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Ik ben gisteren ook even bij de MAC in Hasselt geweest en ik heb me serieus moeten inhouden om niets te kopen... :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Looks good! Ik zie ook vaak mensen die deze concealer als foundation gebruiken, zo'n mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze wil ik ook nog :p
  Ik heb alleen nog maar goedkope concealers gekocht (Essence enz.) ,
  daarom vind ik dat ik ook eens een duurdere mag kopen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze wil ik hebben haha! Hij ziet er echt goed uit!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben er ook fan van, alleen jammer dat je zo veel verspilt door de hoeveelheid die uit het pompje komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier een mede-concealaholic. Ik moet hem ook nog reviewen maar het is idd de best dekkende concealer onder de vloeibare varianten! En hij overleeft bij mij ook zeker een hele werkdag :) super

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh die klinkt echt goed! Ga ik toch ook eens een keer proberen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.