Clarisonic Mia 2

woensdag 5 februari 2014


Mijn roze Clarisonic en ik zijn sinds kerst onafscheidelijk. Elke avond ontmoeten we elkaar weer als ik mijn make-up eraf wil halen. Het werd wel eens tijd om hem aan jullie voor te stellen en mijn mening over deze gezichtborstel te delen. Overrated of Musthave?De verpakking van de Clarisonic staat boordevol tekst + zit er nog een extra handleiding bij. Je kan niet genoeg informatie hebben natuurlijk haha. 
De Clarisonic zit mooi verpakt in zijn reisetui. Heel erg handig dus om mee te nemen. Er zit een oplader bij die magnetisch tegen je Clarisonic plakt als je hem gaat opladen en een Refreshing Gel Cleanser. 
Je kan hem met je favorieten reiniger gebruiken als je wilt, alleen mag je geen scrub combineren met de Clarisonic.


Toen de Clarisonic pas in België werd uitgebracht had je enkel de standaard kleur wit. Als je weet dat er in Amerika een énorm aanbod is aan kleurtjes en motiefjes dan wacht je natuurlijk even om hem te bestellen. Naar mijn gevoel zouden ze wel met kleurtjes aankomen bij de feestdagen en mijn gevoel laat me nooit in de steek (of toch bijna nooit). Ik koos voor de kleur Peony. Een opvallend roze. 


Wat doet de Clarisonic juist?
Door zijn sonische bewegingen reinigt hij tot 6x beter je huid dan dat je met je handen doet. Hierdoor ontstaan er minder onzuiverheden, nemen je gezichtcrèmes beter op en verbetert je huidstructuur.

Het wordt aangeraden om je borstel om de 3 maanden te vervangen. Deze kosten 25€ per stuk. Al kan je hier eBay ook wel even voor afgaan. 
Een opgeladen Clarisonic gaat zo een 24 min. mee, wat dus overeen komt met 24 dagen als je hem dagelijks gebruikt. 
Hij bevat twee snelheden, meestal houd ik het op de standaard snelheid.


Gaat het reinigen gewoon niet sneller met je handen? 
De Clarisonic heeft maar één minuutje nodig om je gezicht te reinigen. Hij gaat volgens een T-Timer die je moet volgen: 20sec op je voorhoofd - 20sec op je neus en kin - 10sec op je rechterwang - 10sec op je linkerwang
Ik gebruik hem elke avond. Mijn huid reageert er goed op, al kan iemand met een gevoelige huid hier anders op reageren. Ze kunnen hem misschien maar enkele keren in de week gebruiken. In principe zou ik hem 's morgens ook kunnen gebruiken, maar dat vind ik nu ook weer niet nodig. 

Merk ik een groot verschil aan mijn huid?
Ik hou van het gevoel dat mijn huid compleet zuiver is nadat ik hem heb gebruikt. Als ik mijn huid gewoon reinig dan moet ik toch heel vaak naspoelen om alles eraf te hebben. 
Mijn huid is zachter en laat onzuiverheden minder de kans krijgen om op te duiken + ik heb toch de indruk dat mijn huid er beter op is geworden. Ik kan hem niet meer missen!

De Clarisonic is te koop bij Ici Paris XL voor 149€
Is de Clarisonic iets voor jou? 


11 opmerkingen

 1. Deze zou ik ook nog graag een keer willen aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou hem echt heel graag willen aanschaffen, al houd de prijs me enorm tegen! Ik gebruik nu zo'n borsteltje, maar dan gewoon van kruidvat die niet automatisch is :D haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook, maar dan in het lichtroze. En ik ben er ook zeer happy mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prettig product, ik vind het echter wel erg prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil deze al tijden maar vind het nog steeds heel duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er ook ééntje en vind 'm super, al gebruik ik de mijne maar om de paar dagen. Gevoelig huidje en zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke ziet er heel leuk uit!
  liefs,
  www.rachelkromdijk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij lijkt me heel erg fijn!
  Ik wil hem nog steeds een keer aanschaffen, ga het toch maar eens doen.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk die roze kleur, hoor alleen maar goede dingen!!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.