Lente Fashion Wishlist

dinsdag 25 februari 2014Door het mooie weer van gisteren ben ik al helemaal in de stemming voor de lente. Een seizoen naar mijn hart. Ik kan echt geen nadeel bedenken aan dit seizoen. 
Eindelijk kunnen we dan ook wat minder lagen over elkaar aandoen. Ik heb alvast een kleine lijst gemaakt wat ik dan al te graag in mijn kledingkast zou willen hebben.


Als het op kleding kopen aankomt ben ik nogal moeilijk. Zet mij in een beautywinkel en ik heb meteen gekozen, maar dit heb ik jammer genoeg niet met kledij. Toch heb ik eindelijk weer een fashion lijstje!

1. Boyfriend jeans (Pépé jeans, moet niet exact deze zijn)
Ik heb er nog geen enkele gevonden die me juist goed zit en ik neem ook enkel een broek mee als hij perfect zit, want uit ervaring weet ik dat ik hem anders niet ga aandoen. Toch hoop ik nog steeds een boyfriend exemplaar te vinden, want ik vind ze zo leuk.

2. Sneakers met bloemenprint (Vans)
Toen ik vorig jaar op vakantie in Kroatië was had ik bijna sneakers met een bloemenprint meegenomen, maar ik koos toen voor sandaaltjes (waar ik geen spijt van had, het was dan ook bijna zomer). Deze lente wil ik er wel, zonder twijfel.

3. Biker jasje (Mango)
Ik hou wel van zulke jasjes! De mouwen hebben een leerlook en dat maakt het nét wat stoerder. Zeker iets voor mij. 

4. Jurkje met print (Closet - Zalando)
Normaal zou dit jurkje van Closet vorige week bij mij zijn aangekomen. Ik had eindelijk na zolang zoeken nog eens iets gevonden wat ik echt mooi vond, maar ik had een vergissing gemaakt bij mijn adres (heel dom van mij al zeg ik het zelf) en nu is hij terug op de retour weg. Hopelijk krijg ik de kans om het opnieuw te laten verzenden.

5. Blauw jurkje (Closet - Zalando)
Dit is hetzelfde jurkje, maar dan in een effen kleur. Mijn maat is wel niet meer in voorraad dus hopelijk komen ze terug binnen.

6. Losse trui (Mango)
Sinds vorig jaar draag ik erg graag losse truien. Het zit erg comfortabel en als je zo een dag hebt wanneer je je niet goed in je vel voelt dan zijn deze wel de oplossing om aan te doen. 

Wat staat er op jou fashion wishlist?

6 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.