Blog Bloopers

maandag 17 februari 2014


Bloggers onder ons, we hebben allemaal wel eens van die vervelende, hilarische,.. momenten die je tijdens het bloggen meemaakt. Laat ik jullie even mijn Blog Bloopers vertellen. 


 • Je hebt een ooglook gemaakt waar je zelf erg tevreden over bent en hebt ondertussen er een hoop foto's van gemaakt die je prima vind. Dan bekijk je ze pas uitvergroot op je laptop en merk je dat er een vervelend iets op je oogschaduw zit, wat moeilijk te negeren valt. Op naar een nieuwe fotoshoot..
 • Comments op je iPhone goedkeuren, het is vaak een opgave met dat touchscreen en die kleine woorden. Sorry, als ik per ongeluk je comment verwijderd heb! (frustratie alom nadien)
 • Laten we even een product swatchen op de bovenkant van je hand, wat daarna helemaal uitloopt en je helemaal onderzit. FUN!
 • Heb je soms ook ineens een geweldige ingeving voor een artikel, maar je bent niet thuis en je denkt dat het niet nodig is om op te schrijven of in je iPhone te zetten en nadien weet je gewoon niet meer wat je idee was. Dementie begint soms vroeg.
 • Net als je je afvraagt waarom je artikel de volgende dag nog niet online is gekomen. Misschien niet vergeten hem in je schema te zetten Griet!
 • Iets wat voor iedereen wel bekend in de oren klinkt: De zon komt eindelijk nog eens tevoorschijn. Ok je moet NU gewoon naar huis om foto's te maken voordat die zon weer weg is! Het leven van een blogger kan soms hard zijn haha.

18 opmerkingen

 1. Dat van die zon is zoooo waar. Meestal spring ik op om alles meteen klaar te zetten en dan voor ik kan beginnen is de bewolking alweer terug :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat dementie gedeelte, yes dat heb ik dus! Daarom heb ik iets van 100 lijstjes op mijn telefoon voor allerlei verschillende dingen. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha herkenbaar! Ik baal er ontzettend van dat ik nu nooit meer 's middags foto's kan maken omdat ik van 's morgens vroeg tot 's avonds laat weg ben. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat van dementie herken ik zo hard! :p Leuk artikel trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat laatste puntje is écht superherkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik herken me eigen hier zo in haha!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha herkenbaar :P Ik heb ook wel eens dat ik een swatch maak van lipstick en daarna zit het in mijn kleding :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha erg herkenbaar bij iedere blogster zie ik wel hierboven haha
  nog een fijne week verder meis! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik herken mij erin. Vooral foto's maken in dit grijzig weer is niet echt leuk :p

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha erg grappig. Ik herken je punt met het vergeten van ideeën. Zo jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahhaa, dit is zo ontzettend herkenbaar. Bij ooglooks vooral dat ik een mooie look heb en ik dan uitschiet met eyeliner zou er ook een kunnen zijn. xD

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg herkenbare dingen, vooral die laatste :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.