Wat staat er op mijn nachtkasje?

woensdag 12 juni 2013


Ik ben niet zo een goede slaper, maar ik vind het enorm belangrijk om uitgerust de dag te beginnen. Ik doe er dus alles aan om goed in slaap te vallen. Behalve mijn oordopjes en oogmasker (want ja ik word van alles wakker en als het in de zomer om 5u 's morgens licht is dan denk ik vaak dat het tijd is om op te staan!) heb ik nog een bakje met producten die helpen ontspannen. Benieuwd welke? • Lavendel Pillow Spray - Treets

Ik gebruik elke avond een spray voor op mijn hoofdkussen en lakens. Deze van Treets die ik bij Essenza kocht heb ik al een hele tijd en ruikt heerlijk naar lavendel. Lavendel heeft een rustgevende geur en helpt dus ontspannen. Ik gebruik trouwens ook een wasverzachter met lavendel geur voor mijn lakens!

 • Calming Bed & Body Mist - Rituals

Deze ontspannende en heerlijke Lotus geur van Rituals kan ik ook zeker niet meer missen. Ik wissel vaak af met de lavendel spray. Deze spray ik ook op mezelf aangezien het een body mist is. 

 • Ginkgo's Secret handcrème - Rituals

's Avonds smeer ik altijd mijn handen in zonder fout. Tijdens de nacht kan de handcrème ook meer zijn werk doen dan overdag als je met vanalles bezig bent. Ook weer een heerlijke geur deze van Rituals.

 • Biomains handcrème - Biotherm

Nog een handcrème! Je ziet, ik kan gewoon niet zonder. Deze van Biotherm zat in een Deautybox en vind ik ook heel fijn.

 • Lavendel voetcrème - Yves Rocher

Iets wat ik veel te weinig doe is mijn voeten insmeren! Daarom dat deze ook op mijn nachtkastje kwam te staan, zodat ik er 's avonds zeker aan denk. Al gebruik ik hem wel niet dagelijks.

 • Caring Nail Oil - Essence

Sinds een tijdje gebruik ik elke dag nagelriemolie of crème. Ik merk toch een duidelijk een verschil sinds ik het gebruik. 

 • Lemony Flutter - Lush

En om een favoriete nagelriemverzorger te hebben, Lemony Flutter is echt een heerlijk product! Hij ruikt fris naar Limoen en voedt mijn nagelriemen heel erg goed. Ik ga volgens mij wel een eeuwigheid met deze pot doen wat wel jammer gaat zijn van de houdbaarheidsdatum!

 • Japanese Cherry Blossom - The Body Shop

Als laatste nog een mini body butter. Meestal smeer ik me na het wassen helemaal in, maar deze is voor als ik het eens zou vergeten of als ik ergens droge plekken heb. Had ik al gezegd dat ik Cherry Blossom één van de lekkerste geuren ooit vind?

Er staat trouwens nog een neuspray bij die ik af en toe gebruik als mijn neus dicht zit. Lipbalsem heb ik niet op mijn nachtkasje, omdat ik het altijd opdoe nadat ik mijn tanden gepoetst heb, dus vandaar, moest je het je afvragen haha.

Wat staat er bij jullie op het nachtkastje van producten?

3 opmerkingen

 1. Een tip ivm lemony flutter, je krijgt in Lush vaak zo van die staaltjes mee in kleine zwarte potjes, ik lepel altijd daar wat in over voor mee te nemen in mijn handtas. Zo kan ik ook altijd even snel mijn nagelriemen doen op de trein of als ik ergens zit te wachten én de pot gaat sneller leeg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toevallig heb ik die handcrème van Rituals ook op m'n nachtkastje staan :) Echt een fijne crème is dat! Verder heb ik er niet zoveel op staan.. alleen een bodylotion en voet gel!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.